Film Toma

Posle dve godine konačno otkriveno: Najemotivniju pesmu u filmu "Toma" otpevala je ona, i danas mnogi zaplaču (video)

Autor:

23.03.2023 19:04

Foto:

Foto:

Film Toma obeležila je ova numera, ali tek sada se otkrilo koja pevačica anđeoskog glasa ju je otpevalaFilm "Toma“ pobrao je pozitivne kritike i oborio sve rekorde gledanosti. Legendu narodne muzike Tomu Zdravkovića u filmu je maestralno odglumio Milan Marić, a uloga Silvane pripala je glumici Tamari Dragičević.

Pročitajte Šarmantan i elegantan - Region poludeo za Milanom Marićem

printscreen youtube

 

Dok je Aco Pejović svojim glasom, kroz pesmu, oživeo lik Tome Zdravkovića, pevačica Suzana Branković, devojački Dinić, nekadašnja članica grupe „Beauty Queens“, udahnula je Silvaninim pesmama novu dušu. 

Instagram

 

Međutim, tek sada, dve godine od premijere, otkriveno je koja pevačica je otpevala numeru "Jag", koju je Željko Joksimović komponovao specijalno za film "Toma". 

Pročitajte Porodila se prevremeno, danas je samohrana majka - Upoznajte Kjaru, najveću radost pevačice Zejne

Potresne scene venčanja i razdvajanje dvoje mladih ljudi koji se vole, u filmu je ispraćeno anđeoskim glasom pevačice Zejne Murkić

"Željko Joksimović komponovao, ja otpevala pesmu "Jag" za najemotivniju scenu u filmu Toma", otkrila je ona na svom Jutjub kanalu.

Zejna se na ovogodišnjoj Pesmi za Evroviziju predstavila numerom "Rumba", a mnogi smatraju da je upravo ona trebalo da nas predstavlja na Pesmi Evrovizije u Lisabonu. 

Zejna je, inača, poznata i kao jedna od bivših pevačica grupe "Luna". 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading