Jelisaveta Orašanin

Šta je sve od estetskih operacija uradila Jelisaveta Orašanin? Prvu korekciju imala sa 22 godine

Autor:

25.03.2024 19:30

Foto: A.H./ATAImages

Foto: A.H./ATAImages

Estetske korekcije Jelisaveta Orašanin krila je dugo od javnosti, nikada nije želela da detaljiše šta je sve promenila na sebi



Već nedelju dana ne prestaje da se priča i spekuliše o braku i potencijalnom razvodu Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića.

Kao jedan od glavnih razloga navodi se košarkašev bes zbog količine novca koji troši njegova supruga, pa smo se zapitali da li je Jelisaveta Orašanin radila estetske korekcije i koliko je za to para izdvojila?

Anotnio Ahel/Ata

 

Glumica važi za osobu koja je veoma disciplinovana i koja pazi šta jede i kako vežba, često ističe da, osim u teretani, njeni lični treneri su Petra i Bogdan jer su veoma živahni mališani.

Ono što ne može vežbanje Jelisaveta je odradila estetskim korekcijama, a to je operacija grudi.

Pre nekoliko godina ugradila je silikone, osim toga u istom periodu korigovala je usne i jagodice i ubrizgala botoks u čelo.

Estetske korekcije Jelisaveta Orašanin, reklo bi se, obožava

Iako je estetske korekcije Jelisaveta Orašanin vešto skrivala, nije bilo teško zaključiti da je veoma mlada operisala nos.

youtube printscreen

 

U prilog ovom idu i Jelisavetine fotke iz 2010. godine, kada je snimala tinejdžersku seriju “Totalno novi talas“, kao i njena prva uloga u filmu "Elipsa".

Pročitajte Višemilionski razvod - Šta Jelisaveta dobija posle kraha braka sa Teodosićem?

Tada je imala samo 22 godine, nekoliko kilograma više, kao i evidentno širi nos, za koji se navodi da ga je operisala zbog izražene devijacije.

Glumica nikad nije krila da joj je bitno da izgleda lepo, te da nije protivnik estetskih korekcija.

- Nemam ništa protiv, ali ne treba preterivati u tome - kazala je jednom prilikom.

Antonio Anhel /Ata Images

 

 

Komentari. (0)

Loading