En Hatavej: Filmovi mogu da sačekaju, vreme je za kuvanje, čitanje i porodicu

Pre nego što sam rodila dete osećala sam konstantan pritisak da mi raspored rada bude ispunjen i da snimam što više filmova. Kad nisam radila, imala sam utisak kao da gubim vreme. Bila sam nervozna, čak i nezadovoljna. Od kada sam dobila sina, ponekad jednostavno ne želim da radim, jer mi je važnije da budem kod kuće s njim. I nije mi teško zbog toga. Manje sam odsutna, a više kuvam, čitam, pišem i razgovaram sa detetom i suprugom – rekla je En za Vogue posle proslave sinovljevog prvog rođendana.


Dok je pre porođaja snimala po tri filma godišnje, minimum, nakon što se ostvarila kao majka glumila je manje. Nije joj bio problem da se ugoji za potrebe povratničke komedije “Ocean’s Eight” jer je već imala kilograme viška.

LJUBAV NA TESTU

Kada je odlučila da rodi drugo dete i sa suprugom shvatila da imaju problema sa začećem, ponovo se okrenula poslu i išla iz projekta u projekat, ali nije odustajala od namere da opet postane mama. Protekle dve godine bile su joj vrlo naporne, a i ljubav je bila na iskušenju.

PAGE    1   /   2   /   3
Autor: Gloria magazin/ Ivan Aranđelović
Foto: Guliver/ Getty images/ Profimedia
Podelite sa prijateljima:
Tagovi