Iznenađujuća reakcija

Donald Tramp otkrio šta misli o Megan Markl, ali odbio da komentariše kontraverzni intervju!

Autor:

15.03.2021 18:00

Foto:

Foto:

Donald Tramp intervju Harija i Megan nije se usudio da komentariše, a kako su preneli svetski mediji, razlog zbog kog se bivši predsednik SAD-a odlučio na takav potez je iznenađujuć



Intervju vojvode i vojvotkinje od Saseksa kod Opre Vinfri izazvao je oprečne reakcije širom sveta. Mnoge poznate ličnosti dale su svoj sud o činjenicama iznesenim u pomenutom intervjuu, ali su se i osvrnuli na one koje nemaju osnova.

Iako se očekivalo da se komentarima pridruži i Donald Tramp, on to nije učinio, a razlog zašto se odlučio na takav potez i više je nego iznenađujuć. Naime, Trampov bivši saradnik je gostujući u jednom podkastu, otkrio da je bivši predsednik SAD-a bio na korak od iznošenja svog mišljenja, ipak u poslednjem trenutku se predomislio.

Donald Tramp intervju Megan i Harija nije komentarisao javno, jer je, navodno, bio u strahu, da će ga Megan 'uništiti' kao što je to uradila i popularnom britanskom voditelju Pirsu Morganu. Kako dalje otkriva Džejson Miler u jednom od razgovora sa bivšim predsednikom, Donald je otkrio šta zaprao misli o vojvotkinji od Saseksa.

- Kad sam jutros pričao s predsednikom rekao je: 'Da ona nije dobra. Rekao sam to pre, ali sada svi vide. Ali ako kažeš nešto negativno o njoj, uništiće te. Pogledaj Pirsa' - prisetio se Miler Trampovih reči.

Podsećanja radi, Morgan je jedan od najpoznatijih 'hejtera' Megan Markl, a u svojoj emisiji otvoreno je isticao da ne veruje ni u jednu informaciju iznetu u kontraverznom intervjuu, te je optužio Megan i Harija za nepoštovanje britanske monarhije. U jednom trenutku, u toku pomenute emisijie, Morgan je napustio studio, tokom rasprave sa kolegom Aleksom Klašom, a kasnije je otkrio da se više neće vraćati.

Pročitajte i Megan Markl - od simbola novog početka do žrtve rasizma?

CBS, Planet, Profimedia

 

Donald Tramp na jednoj od konferencija, dok je još uvek bio predsednik SAD-a otkrio je da nije veliki obožavatelj vojvotkinje od Saseka, a imao je poruku i za Harija.

- Nisam fan Megan Markl. Takođe, želeo bih reći još ovo, a to sigurno nije prvi put da to čuju: Želim Hariju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati - rekao je prošle godine Tramp, na konferenciji za medije u Beloj kući.

Godinu dana ranije, nazvao ju je zločesto, ipak, te tvrdnje medija kasnije je demantovao. A šta vi mislite, da li je Megan zaista onakva kakvom se predstavlja ili je pomenuti Morgan ipak u pravu?

Anketa

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading