Intervju kod Opre Vinfri

Megan Markl emotivnim rečima šokirala javnost, kako će na to reagovati Bakingemska palata?

Autor:

08.03.2021 11:00

Foto:

Foto:

Megan Markl - intervju koji će potpuno promeniti njen i život njenog supruga princa Harija. Ceo svet s nestrpljenjem je isčekivao dugo najavljivani razgovor vojvotkinje i vojvode od Saseksa sa Oprom Vinfri, a ono što je Megan otkrila sve je ostavila u šoku!



Iako je na vojvodu i vojvotkinju od Saseksa vršen ogroman pritisak, kako bi odustali od intervjua koji bi u potpunosti promenio imidž kraljevske porodice. Megan i Hari istrajali su u svojoj odluci da konačno svima otkrio šta ih je navelo na odluku, koja se u prvih mah činila ishitrenom, ali nakon svega što je bračni par otkrio u razgovoru s Oprom Vinfri, deluje potpuno opravdano.

Megan Markl intervju koji će sve promeniti!

Najiščekivaniji intervju ove godine, onaj princa Harija i Megan Markl, koji je vodila 'kraljica intervjua' Opra Vinfri, otkrio je neke zaista šokantne detalje o životu poznatog para na britanskom dvoru. Iako je planirano da bude nešto kraći, pomenuti intervju trajao je čitava dva sata, tokom koji se Megan dotakla brojnih tema, među kojima su brak, majčinstvo, filantropija ali i posledica života pod neverovatnim pritiskom javnosti.

CBS Zuma Press Profimedia

 

 

Možda i najteži period njenog života na dvoru predstavljao je onaj kada je saznala da je u blagoslevnom stanju. Iako bi za mnoge taj događaj predstavljao potpuno blagostanje, za vojvotkinju od Saseksa to je izgledalo nešto drugačije. Naime, nakon što je objavila da je trudna, suočila se sa raznim komentarima britanskih tabloida, a umesto podrške porodice desilo se nešto sasvim drugo - čitavu porodicu više je zanimalo koje će boje biti koža njenog nerođenog sina, danas jednogodišnjeg Arčija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

 

Pored toga, Megan je konstantno slušala priče o tome kako Arči nikada neće dobiti titulu. A kolike posledice je cela situacija ostavila na Megan, bilo je primetno, kada se u jednom trenutku razgovora sa Oprom potpuno slomila, te iznela bolnu istinu. U momentima kada je trebalo da bude najsrećnija, zbog krune ljubavi sa Harijem u vidu naslednika, Megan je bila na ivici da naudi sebi, te okonča svoj život.

Pročitajte i Megan Markl sada je prava lepotica, a kako je izgledala na početku karijere? (foto)

- Tada me je bilo sramota da uopšte priznam, pogotovo Hariju, jer znam koliko je propatio zbog gubitka majke. Ali znala sam da ako mu to ne priznam, da ću uraditi to. Nisam želela da živim. To je bilo vrlo jasna i zastrašujuća, ali konstanta misao. Sećam se kako me je Hari držao dok sam plakala - priznala je Megan, vidno uznemirena.

Kako se potpuno sama borila sa mislima, sa kojima apsolutno niko ne treba da se suočava sam, Megan je očajna, zatražila pomoć starijeg člana porodice, na šta je dobila negativan odgovor.

Detalj otkriva veliku tajnu!

Tokom pomenutog intervjua jedan detalj u 'outfitu' Megan Markl iznenadio je javnost. Naime, skupocena narukvica koju je svojevremeno nosila princeza Dajana našla se na zglobu ruke Megan Markl.

Interesantna je i činjenica da je upravo iz dijamanata pomenute narukvice, Hari uzeo dijamant koji je iskoristio za kreiranje prstena kojim je zaprosio Megan.

- Rekla sam starijem članu porodice kako mi je potrebna pomoć, ali on mi je odgovorio da to neće biti moguće, jer 'nije dobro za ugled porodice' - dodala je vojvotkinja. Koja je nakon svečanog venčanja sa Harijem u potpunosti morala da se odrekne pređašnjeg života. Svoje ključeve od auta, pasoš i vozačku dozvolu predala je zvaničnicima kraljevske porodice, te nigde nije mogla da ide bez konsultacije sa nekim od istaknutih članova porodice.

Megan Markl intervju koji otkriva drugu stranu medalje!

Iako je u sebi proživljavala pakao, Megan se trudila da se to ne primeti. Ipak, jedan detalj na fotografiji, otkriva vojvotkinja, ukazuje na istinu. 

- Ako zumirate jednu našu fotografiju s događaja, primetićete kako me Hari čvrsto drži za ruku. Oboje se smejemo i radimo svoj posao, ali zapravo jedva stojimo - otkrila je vidno emotivna Megna, te nastavila:

Stephen Lock/Zuma Press/Profimedia

 

- Svaki put kada bi se ugasila svetla u kraljevskoj loži u Royal Alber Hallu jecala sam, te se ponovo smejala kada bi se svetla opet upalila - zaključila je vojvotkinja od Saseksa.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading