Šajlo ćerka Anđeline i Breda ide na operaciju - Razlog za to je zaista bizaran!

Autor:

22.09.2020 15:40

Foto:

Foto:



Porodica u potpunosti podržava i veoma se raduje operaciji promene pola svoje ćerke Šajlo.

Glumica i po mnogima jedna od najlepših žena na svetu, 45-godišnja Anđelina Džoli majka je šestoro dece. Anđelina je troje od pomenutih šestoro usvojila, a troje je rodila za vreme braka sa 46-godišnnjim Bred Pitom. Prva se, 2005. godine u Namibiji rodila Šajlo koja je medijima itekako zanimljiva otkako je počela da se oblači kao dečak te nakon što je promenila ime u Džon.

Još jedna drama u porodici Džoli-Pit: Ćerka Šajlo pobegla od kuće!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (@shilohnouveljoliepitt) on Nov 21, 2018 at 10:02am PST

Bred je o vaspitanju Šajlo, odnosno Džona, prvi put progovorio 2008. godine kod Opre Vinfri te je tada otkrio kako je zovu muškim imenima, dok se Anđelina o svemu izjasnila tek dve godine kasnije, poručivši da je sve počelo kada je Džon imao tri godine.

- Ona želi biti dečak, zbog toga smo je šišali kao dečaka. Voli da nosi mušku odeću i misli da je jedna od braće. - Rekla je tada Anđelina koja u potpunosti podržava takvu odluku od samog početka. Poznato je da je njena ćerka i službeno promenila ime u februaru ove godine, a strani mediji navode kako je sada sve spremno i za operaciju promene pola.

Neobični klinci Anđeline Džoli i Breda Pita: Kako je Šajlo zasenila mlađeg brata (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (@shilohnouveljoliepitt) on Oct 7, 2019 at 4:02pm PDT

- Džon će na operaciju, ako sve bude išlo po planu, sredinom sledeće godine. Veoma se veseli i jedva čeka da postane muškarac. Anđelina je veoma brižna i prolazi kroz sve ove trenutke s njim. - rekao je izvor za američke medije. Cela porodica navodno je presrećna jer će se Džonu uskoro ostvariti najveća životna želja, ipak niko od članova porodice još uvek nije potvrdio da li je istina da će se pomenuta operacija zaista desiti sredino sledeće godine.

Anđelina Džoli i Bred Pit podržavaju kćerku: Mala Šajlo krenula na hormonsku terapiju zbog promene pola

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shiloh Nouvel Jolie-Pitt (@shilohnouveljoliepitt) on May 27, 2019 at 11:02am PDT