Anđelina Džoli i Bred Pit podržavaju kćerku: Mala Šajlo krenula na hormonsku terapiju zbog promene pola

Autor:

04.07.2017 11:50

Foto:

Foto:



Kad je Šajlo, prvo biološko dete Anđeline Džoli i Breda Pita, imala samo pet godina, njen slavni otac je gostujući u emisiji kod Opre Vinfri pričao kako njegova mezimica voli da oblači garderobu za dečake, obožava da igra 'muške igre', kao i da od roditelja traži da je zove Džek ili Piter.

Ekscentrična pouka i primer: Anđelina sa decom jela paukove i škorpione (video)

Oblačenje u mušku garderobu za malu Šajlo nije bilo samo faza već način da pokaže kako se oduvek osećala kao dečak zarobljen u telu devojčice, pišu američki mediji, što su slavni roditelji podržavali pa je nikad nisu terali da nosi haljine.

Dad with his girls❤️ #AngelinaJolie #ZaharaJoliePitt #ShilohJoliePitt #BradPitt #JoliePitt #JolieKids

Објава коју дели Jolie-Pitt ❤️ (@joliekids) дана 17. Јун 2017. у 7:45 PDT

Zbog čega Bred nije video najstarijeg sina od rastanka sa Anđelinom

Šajlo nikada nije nosila haljine i žensku garderobu, već obično udobne trenirke i pantalone kakve nose i njena braća, dok za svečane prilike bira odela, poput onih koje nosi tata Bred Pit.

My little riding hood? #JolieKids #JoliePitt #ShilohJoliePitt #AngelinaJolie #BradPitt

Објава коју дели Jolie-Pitt ❤️ (@joliekids) дана 10. Јун 2017. у 10:15 PDT

Krajem maja Šajlo je napunila 11 godina i odlučila da poseti stručnjaka koji je preporučio terapiju hormonima i dao joj savete koji će devojčici koja će uskoro postati dečak pomoći pri promeni pola, piše W News. Hormonska terapija poslednji je i vrlo važan korak pre same operacije pola koja bi se mogla desiti za nekoliko godina.

Komentari. (0)

Loading