Miloš Biković

Ni traga ni glasa od trudne Ivane? Biković uslikan u društvu atraktivnih devojaka, ne zna se koja je lepša

Autor:

25.10.2023 11:01

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Devojka Miloša Bikovića nije došla sa njim na premijeru



Sinoć je u Beogradu održana premijera filma „Čuvari formule” koja je okupila krem domaćeg glumišta. Jedan od najzapaženijih bio je Miloš Biković koji je imao više nego atraktivnu pratnju. Ovog puta devojka Miloša Bikovića nije pravila društvo glumcu, ali je on imao dostojnu zamenu.

Ata Images

 

Naime, Miloš je došao ruku podruku sa koleginicama Ninom Janković i Tamarom Dragičević, a ovaj šarmantni trio imao je svu pažnju prisutnih. Dok je glumac nasmejano pozirao u društvu koleginica, svi su se pitali gde je Miloševa trudna devojka.

Pročitajte Biković je pravi srećnik - Devojka Miloša Bikovića više ne krije, evo kako izgleda u poodmakloj trudnoći (foto)

Glumac je za ovu priliku nosio sako teget boje sa zlatnim dugmićima, ispod kojeg je imao kariranu košulju, dok je kombinaciju učinio ležernom uz svetao džins.

Tamara i Nina plenile su svojim modnim kombinacijama, stilski potpuno različite. Nina je nosila izazovnu crnu kreaciju preko koje je imala oversized sako, dok je na nogama nosila ultimativni jesenji trend – kaubojke.

Ata Images

 

Šiške koje su prekrivale oči i talasi u kosi savršeno su se uklopile uz ovaj edgy look.

S druge strane, Tamara je nosila dugačku elegantnu haljinu sa puf rukavima. Raskošni holivudski talasi  prebačeni na jednu stranu dali su savršen pečat ovom glamuroznom autfitu, a torbica u bordo boji bila je odličan kontrast.

Zašto devojka Miloša Bikovića nije sinoć prošetala crvenim tepihom, ne znamo tačno, ali budući da je Ivana u poodmakloj trudnoći verujemo da se opušta u najlepšim trudničkim danima.

 

Komentari. (0)

Loading