Natalija Jokić

Natalija Jokić stajlingom raspametila, samo za aksesoar dala nekoliko hiljada evra (foto)

Autor:

16.09.2023 14:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Stajling Natalije Jokić svaka dama može iskopirati, jednostavan a efektan



Prethodne nedelje čitava Srbija bila je ispred malih ekrana bodreći naše Orlove u finalu Svetskog prvenstva koje se ove godine održavalo u Manili.

Srebrni momci doleteli su u utorak u srpsku prestonicu gde je iste večeri održan doček povodom nestvarnih rezultata koje su ostvarili kako oni tako i basketaši i Novak Đoković.

Ata Images

 

Beograđani su izmamili suze radosnice mnogim našim herojima, a o Noletovom emotivnom momentu kada nije mogao da dođe do daha od suza i danas se govori.

Ipak, suze su ubrzo obrisali sa lica i gala slavlje nakon što su sišli sa balkona Gradske kuće nastavili su u elitnom prestoničkom restoranu.

Ono što je mnoge iznendilo jeste dolazak Nikole Jokića sa suprugom Natalijom. Poznato je da MVP američke NBA lige nije ove godine zaigrao na prvenstvu sveta zbog preteranog umora, a mnogi navijači, čini se to mu nikada neće oprostiti.

Ipak, kolege i prijatelji su ga dočekali raširenih ruku te se šuška da je upravo on bio jedan od najveselijih te večeri.

Ata Images

 

Nikoli je šou ukrala njegova lepša polovina, Natalija. Naime, Jokićeva supruga zablistala je poput pravih filmskih diva i modnim odabirom oduševila sve prisutne. 

Stajling Natalije Jokić iako jednostavan veoma je efektan i atraktivan, a svaka dama može pokušati da ga iskopira.

Lepa plavuša odlučila se za sive, široke pantalone ravnog kroja, beli oversized sako, a vitku figuru istakao je uski korset svetlih tonova. 

Pročitajte A ima milione - Porodica Nikole Jokića ovde letuje, njima skupe destinacije nisu potrebne

Ono što na šta je žena proslavljenog košarkaša posebno obratila pažnju jesu detalji, te je samo za torbicu marke "Chanel" izdvojila bezmalo 10.000 evra. 

Ata Images

Ono što su svi prisutni komentarisali jeste da Jokićima boravak u Srbiji i odmor veoma prijaju, s obzirom na to da su cele večeri đuskali i bili jedni od najveselijih gostiju.

Komentari. (0)

Loading