Nedelja mode u Parizu: Rijana ukrala šou u providnoj haljini

Autor:

02.03.2022 16:45

Foto:

Foto:

Nedelja mode u Parizu za sezonu jesen/zima 2022/2023. zvanično je počela, a šou prvog dana ukrala je niko drugo no Rijana



Popularna muzička zvezda Rijana otkada je javnosti otkrila da je trudna ne prestaje da šokira sve. Naime, ona i njen izabranik, reper Asap, prošlog meseca slikajući se za jedan časopis otkrili su svetu da će postati ponosni roditelji. Od tada mediji pomno prate svaki Rijanin potez.

Pročitajte i Uzbuđenje raste - Rijana je najslađa trudnica

 

 

Ovoga puta njih dvoje su sa ulica Njujorka došli pravo u prvi red Dior revije u Pariz. Zaljubljeni par nije skidao osmeh s lica. Modni defile bio je u drugom planu jer je šou ukrala Rijana koja je ponosno prošetala svoj trudnički stomak u providnoj crnoj haljini uparenoj sa donjim vešom.

Pročitajte i Glamurozni start Nedelje mode u Milanu -  O providnoj Fendi haljini Bele Hadid svi pričaju

 

 

 

 


Dior revija nije bila jedina koju je tog dana posetila. Ona i njen izabranik bili su i na Off white reviji, a Riri je za tu priliku obukla usku haljinu od lateksa što je još više istaklo njenu poodmaklu trudnoću. Lateks plus trudnoća, verovatno je, veliko ne za mnoge buduće mame širom sveta, ali ne i za Rijanu, jer, ona je sve samo ne obična.

 

 

Pročitajte i Nedelja mode u Milanu - Svi gledali u dekolte Kim Kardašijan

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading