Ovo menja sve: Rastanak koji bi skupo mogao da košta Novaka Đokovića

Autor:

02.03.2022 10:30

Foto:

Foto:

Novak Đoković i Marjan Vajda zvanično su doneli veliku odluku



Novak Đoković i Marjan Vajda, dobro poznati strateg, koji je neverovatnih 15 godina bio deo Noletovog teniskog života, okončali su uspešnu saradnju. Njihov, sada već istorjiski početak, dogodio se davne 2006. godine, pred Rolan Garos, te su donedavno uspešno sarađivali, no nakon velikog skandala u čijem se centru našao Đoković čini se da je došlo vreme za promene.

Novak Đoković i Marjan Vajda - Konačan kraj

Nakon što je poput bombe odjeknula ova vest u medijima da dugogodišnji trener tenisera više nije u njegovom timu, Novak se oglasio potresnim pismom na društvenim mrežama i oprostio od Vajde

Pročitajte Novak spreman da se odrekne svega: Žrtvovaću trofeje ako se zahteva vakcina!

- Kakvo putovanje, moj prijatelju! 15 godina! Bio si uz mene tokom najvažnijih trenutaka u mojoj karijeri. Zajedno smo postigli nezamislivo i zahvalan sam na našem prijateljstvu i tvojoj posvećenosti. Uvek ćeš biti deo moje porodice i ne mogu dovoljno da ti se zahvalim za sve - napisao je naš šampion na "Instagramu" .

Ubrzo se oglasio i Vajda, koji je ovim rečima prokomentarisao kraj saradnje sa donedavno najboljim svetskim teniserom.

- Tokom zajedničkog rada sa Novakom imao sam sreću da ga gledam kako se oblikuje u igrača kakav je danas. Pamtiću našu saradnju sa ogromnim ponosom i veoma sam zahvalan na uspehu koji smo ostavrili. Ostajem Novakova najveća podrška na terenu i van njega i radujem se novim izazovima - zaključio je Vajda, a prenosi B92.

Pročitajte Kakva je zaista situacija u porodici Đoković? Saška progovorila bez ustručavanja

Gettyimages

 

Inače, ostatak tima ostaje nepromenjen – trener Goran Ivanišević, fizioterapeuti Miljan Amanović i Ulises Badio, te kondicioni trener Marko Paniki.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading