Nedelja mode u Milanu: Svi gledali u dekolte Kim Kardašijan

Autor:

01.03.2022 16:45

Foto:

Foto:

Nedelja mode u Milanu za jesen-zumu 2022/2023. okupila je veliki broj poznatih na jednom mestu



Nedelja mode u Milanu za sezonu jesen-zima 2022/2023. zvanično se završila, a pre nego pređemo u Pariz, donosimo vam naše omiljene trenutke sa ulica Milana i poznatih ličnosti koje su njime prošetale ove zime.

Ukoliko želite da vidite šta znači imati stila, idite u Italiju - često ćete čuti ovu rečenicu i možemo potvrditi da je ona tačna. Poznate dame nosile su smele boje od mini suknji do odela. Klasična elegancija i sportska odeća našle su se ruku pod ruku, kako na pisti tako i na ulicama grada.

Šou nije mogao proći bez Rijane, koja je sa svojim izabranikom Asapom došla na Gucci reviju. Već smo navikli od nje da poslednjih dana u prvi plan ističe svoj trudnički stomak, to je učinila i ovoga puta na oduševljenje svih.

Pročitajte i Roksanda Ilinčić ponovo zadivila svet -  LFW u znaku srpske dizajnerke

 

 

Pročitajte i Glamurozni start Nedelje mode u Milanu - O providnoj Fendi haljini Bele Hadid svi pričaju

Iako mnogi verovatno nisu očekivali da vide Kim Karadašijan u Milanu jer je naširoko poznato da rijaliti zvezda favorizuje luksuznu parisku modnu kuću Balenciaga, ona je bila u prvom redu Pradinog šoua. Obučena u zlatni skafander ispod kog se nazire grudnjak sa Prada logom sve je zadivio. Kada je kosa u pitanju, Kim je stilizovala u perfekto zalizanu punđu.

 

 

Verujemo da će trend zalizanih punđa i konjskih repova biti glavni hit među trendeseterkama jer se i poznata influenserka Leoni Hane opredelila za ovaj vid frizure.

Pročitajte i NYFW -  Najglamuroznija street style izdanja (FOTO)

 

 

 

 

Fashion week nije mogao da prođe i bez naše voljene Tamare Kalinić koja nas svaki put iznova oduševljava svojim odabirom kombinacija.

 

 

 

 

 

Iako se profesionalno bavi sportom, da voli modu nije ništa novo, pa je tako jedna od najboljih teniserki svih vremena Serena Vilijams posetila Gucci reviju u all black izdanju.

Pročitajte i NYFW -  Uma Turman i Kejti Holms zasenile reviju

 

 

 

Nedelju mode u Milanu posetila je, po nekim magazinima najbolje stilizovana žena sveta, poznata influenserka Olivija Palermo.

Guliver Getty Images

 

 

Ko je od poznatih po vama bio najbolje obučen?

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading