Roksanda Ilinčić ponovo zadivila svet: LFW u znaku srpske dizajnerke

Autor:

22.02.2022 14:15

Foto:

Foto:

Poznata srpska dizajnerka Roksanda Ilinčić na Nedelji mode u Londonu predstavila je novu kolekciju za sezonu jesen/zima 2022/2023



Poznata srpska dizajnerka koja već godinama živi i stvara u Londonu, Roksanda Ilinčić, na nedelji mode u Londonu oduševila je sve pristutne novom kolekcijom. Njen brend ROKSANDA naširoko je poznat po sofisticiranim večernjim haljinama smelih boja i neobičnih krojeva. Kolekcija za jezen/zimu 2022/2023 nudi nešto što kupci nikada dosad nisu mogli da vide na njenoj pisti: praktične pantalone, kombinezone, trenerke i odela krojena za svakodnevno stilizovanje.

Pročitajte i Kejt Midlton treći put u žutoj haljini Roksande Ilinčić

 

London Fashion Week

 

Poznata dizajnerka istakla je da su pandemija i lockdown uticali na njen zaokret u stvaranju jer je ženama sada potrebnija udobnost.

Pročitajte i Supruga Borisa Džonsona u haljini srpske dizajnerke! (Foto)

London Fashion Week

 

 

- Počelo je tako što sam zaista razmišljala o tome gde smo sada i šta je nama ženama i društvu potrebno. Došao sam do ovog zaključka da imamo neku vrstu dvojne realnosti. Delu mozga su potrebne pantalone, odela i elegantni komadi koje je prilično lako mogu da se kombinuju. Sportska odeća i salonke nikada nisu bile deo mog rečnika, ali su to postale tokom pandemije - istakla je kreatorka. 

Pročitajte i NYFW - Nesvakidašnje izdanje Bele Hadid koje ubrzava puls

London Fashion Week

 

 

Uz to, Roksanda je za novu kolekciju imala saradnju sa poznatom markom sportske odeće Fila koju je oplemenila jakim bojama po kojima je poznata.

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading