Supruga Borisa Džonsona u haljini srpske dizajnerke! (Foto)

Autor:

14.06.2021 15:26

Foto:

Foto:

Supruga Borisa Džonsona, Keri Džonson, jedna je od mnogih slavnih ličnosti koje obožavaju kreacije srpske dizajnerke Roksande Ilinčić.



Britanski premijer Boris Džonson ugostio je prošle nedelje na samitu G 7, održanom u odmaralištu Karbis Bej na jugozapadu Engleske, lidere iz grupe Sedam i Evropske unije. Skupu na kome se raspravljalo o pandemiji virusa korona, vakcinama, klimatskim promenama i Bregzitu, prisustvovala je i Borisova supruga Keri Džonson.

Tridesetrogodišnja Engleskinja blistala je u lepršavoj roze haljini, koju je dizajnirala srpska dizajnerka Roksanda Ilinčić.

Getty Images/Leon Neal

 

Haljina brenda Roksanda u potpunosti je napravljena od svile, a Keri je nije kupila već ju je, kao izuzetno ekološki osvešćena, iznajmila.

Roksanda Ilinčić godinama živi i radi u Londonu. Naša je najpoznatija dizajnerka u svetu čije haljine rado nose holivudske dive Kejt Blanšet, Vanesa Redgrejv, Emili Blant, Blejk Lajvli, En Hetavej, Ema Stoun i mnoge druge, ali njene kreacije obožavaju i vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton, kao i nekadašnje prve dame Mišel Obama i Melanija Tramp

Getty Images / Stringer

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading