Previše ležerno ili novi trend? Jelena Đoković u poslednje vreme iznenađuje stilom (foto)

Autor:

06.06.2018 12:19

Foto:

Foto:



Od prvog trenutka od kada je svetska javnost upoznala Jelenu, suprugu Novaka Đokovića, komentarisao se njen stil, a modni stučnjaci joj gotovo nikada nisu našli manu. Čak i u trudnoći, kada je ženama objektivno teže da budu stilizovane. Noletova supruga je dobijala sve pohvale.

Jelena Đoković: Zgodni muškarci na svakom koraku (foto)

 

Prirodan izgled - vrlo malo šminke i jednostavna frizura, njen su zaštitni znak. Slično je i kad je reč o njenom stilu, koji s najbliže može opisati kao ležerni šik.

Opušteni šik: Jelena Đoković oduševila stajlingom u petom mesecu trudnoće

Međutim, u poslednje vreme njene odevne kombinacije su možda i previše ležerne. Da li zato što ima pune ruke posla oko odgajanja dva deteta pa joj moda nije prioritet, ali po mišljenjima modnih znalaca Jelena je u poslednje vreme izgleda previše "obično".

Stil se ne može kupiti: Koliko Jelena Đoković troši na krpice?

Za primer su uzeli njeno stajling za 85- rođendani brenda Lacoste, gde jeobukla lila majicu i teget suknju dužine do sredine listova. Kombinacija ni počemu upečatljiva, a kako su mnogi ocenili, izgledala je kao da je na brzinu navukla nešto na sebe i izletela iz kuće.

 

 

Slično je bilo i na jučerašnjem Novakovom meču na Rolan Garosu. Koliko je Jelena vatreno navijala za svog supruga, isto toliko je njen stil bio neupečatljiv.

Jelena Đoković na proslavi Aranđelovdana: Iskorak iz klasike uz ravne cipele i šik torbu (foto)

 

 

Džemper na sitne pruga i blede farmerice, upotpunila je svojim omiljenim aksesoarom - slamnatim šeširom. I mada se u ovakvim prilikama ne očekuje da se supruge ili devojke sportista obuku kao za crveni tepih, ipak bi trebalo da budu u svom najboljem ležernom izdanju, jer će ih kamera svakako snimati.

 

 

Dok je većina modnih znalaca krtikovala stajling gospođe Đoković, ima i onih koji smatraju da je Jelena zapravo apsolutno u trendu. U poslednje vreme velike svetske zvezde sve češće viđamo u sličnom fazonu, garderobi koja deluje jednostavno, bez suvišnih detalja i mdonih dodataka.

 

 

Maja Gašić

Autor