Vešto kopira slavne dame: Ko su modni uzori Melanije Tramp? (foto)

Autor: Maja Gašić

04.09.2018 21:00

Foto:

Foto:Kada govorimo o stilu Melanije Tramp, modni stručnjaci će ga bez mnogo dvoumljenja nazvati besprekornim. Nekadašnja manekenka a danas prva dama Amerike, očigledno ima vrlo istančan ukus, ali ispostavilo se i slavne uzore.

Mladalački i u trendu: Melanija Tramp u haljini koju možete kupiti i kod nas (foto)

Neke od njenih najviše hvaljenih odevnih kombinacija zapravo su vešto modifikovane kopije autfita legendarnih modnih ikona.

Visoke ocene za stajling: Melanija Tramp u šik cipelama koje bi poželela svaka dama (foto)

Džeki Onazis večita je inspiracija mnogim damama od stila, a jednobojni kompleti koje je bivša supruga predsednika SAD često nosila ušli su u modne anale.

Mantil oker boje smatra se klasikom, uvek je šik bez obzira na savremene modne trendove. To je znala Džeki O, a zna i Melanija.

Jakna u centru pažnje: Reakcija javnosti koju Melanija Tramp nije očekivala (foto)

 

Ledi Di, obožavana i nikad prežaljena britanska princeza, važila je za neustrašivu damu koja je s jednakom gracioznošću mogla da ponese i najbakovitije, romantične toalete i jahaće pantalone.

Melanija Tramp: Spoj klasike i modernog s potpisom Aleksandra Mekvina (foto)

 

Melanija je gotovo do detalja iskopirala svetloplavuhaljinu koju je princeza Dajana nosila na jednom gala događaju.

Trend koji Melanija Tramp neće ispratiti: Kakve štikle nosimo ovog proleća? (foto)

 

Merilin Monro bila je poznata po izazovnim seksi haljinama koje su istiale njene obline. Retke fotografije na kojima je holivudska diva bila ležerno odevena prikazivale su je u potpuno drugačijem svetlu. Bele pantalone i roze bluza podmladile su Merlinku, a isto su učinile i sa prvom damom Amerike.

Maja Gašić

Autor