Melanija Tramp zasenila je prvu damu Izraela - Lepota nema cenu!

Autor:

17.09.2020 18:15

Foto:

Foto:Istorijski dan dogodio se u Beloj kući - predsednik Tramp, Izraelski premijer Bendžamin Netanjahu i ministri spoljnih poslova Ujedinjenih Arapskih Emirata i Bahreina potpisali su ugovor koji bi trebalo da garantuje svima lepšu budućnost u ovim teškim vremenima, za to vreme Melanija i prva dama Izraela vodile su pravi mali modni rat.

Bela kuća opet je sedište promena, a to je sa ponosom objavio američki predsednik Donald Tramp, koji je okupio važne goste u Vašington.

- Ovde smo da promenimo tok istorije. Ovo je zora novog bliskog istoka, budućnost gde će ljudi svih vera i porekla živeti u miru i blagostanju - rekao je Donald Tramp na ceremoniji potpisivanja mirovnog dokumenta.

Ishrana za primer: Melanija Tramp se strogo pridržava ovih pravila

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Sep 15, 2020 at 3:36pm PDT

Uoči potpisivanja prva dama Amerike dočekala je prvu damu Izraela na vratima svog doma. Pri susretu Melanija je nosila haljinu modne kuće Prada s izvesnim belim detaljima čija cena dostiže vrtoglavih tri hiljade evra. Haljina savršeno pristaje Melanijinoj perfektnoj liniji. Melanija je ostala dosledna dugim i uskim haljinama od kojih ne odstupa ni milimetar, a outfit je upotpunila sjajnim belim cipelama sa potpisom dizajnera kog obožava - Kristijana Lobotina.

Bio je to pravi modni duel na vratima Bele kuće jer je prva dama Izraela Sara Natenjahu takođe poznata kao žena koja ima ukusa, a za ovu priliku odabrala je plavu haljinu od čipke dodatno ukrašenu šljokicama s jaknom od istog materijala. Pored toga outfit je upotpunila bež cipelama te zlatnom ručnom torbicom, koji odlično pristaju uz glamuroznu haljinu koju je odabrala.

View this post on Instagram

 

A post shared by Melania Trump (@melaniatrump.style) on Sep 15, 2020 at 3:30pm PDT

Melanija Tramp pokušala da kopira stil Džeki Kenedi, ali ovoga puta je potpuno promašila! (video)

Prve dame poseban akcenat su stavile na uklapanje svojih outifta sa odelima muževa, te su veoma uspešno ispunile taj zadatak. U ovom duelu po nama blagu prednost ipak ima prva dama Amerike, koja zaista gaji besprekoran stil, ali i Sara Natenjahu zaista ima interesantne modne kombinacije.

Koja od ove dve dame je obeležila svečani događaj potpisivanja mirovnog dokumenta po vašem mišljenju?