Besprekoran plan prve dame Amerike dostigao je vrhunac: Da li se Donald Tramp i Melanija razvode?

Autor:

11.11.2020 19:15

Foto:

Foto:Najveća snaga još uvek aktuelne prve dame je sposobnost da pokaže smirenost, nešto s čime se njen suprug itekako muči.

- Melanija broji minute do trenutka kada će izaći iz Bele kuće i razvesti se od Donalda. - Rekla je nedavno Marosa Njuman, bivša bliska saradnica prve dame.

Mnogi smatraju da je Melanija napokon došla do svoje slobode, a tu odluku odlagala je jer je znala da ako ga osramoti i zatraži razvod dok je predsednik, Trump bi pronašao razlog da je kazni.

Pročitajte i: Ni najmoćniji nisu imuni na virus: Melanija i Donald Tramp zaraženi su koronom! 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald & Melania Trump (@donald.and.melania.trump) on Nov 1, 2020 at 11:06pm PST

Dok nas predbračni ugovor ne rastavi!

Donald je svoju vezu sa Melanijom Kraus krunisao 5. januara 2005. godine. Upoznali su se na zabavi 1998. godine. Tada je Tramp bio uspeša preduzetnik, a do danas konto na njegovo bankovnom računu znatno se povećao, a Melanija je sve odigrala vrlo mudro. Iako uslovi njihovog predbračnog ugovora nikada nisu bili objavljeni, Tramp je bio izuzetno zadovoljan kada je ona odlučila da pristane na ugovor, rekavši: - Lepo od nje što je potpisala predbračni ugovor. Svesna je da to mora da postoji.

Bračni ugovor je instrument pomoću kog bračni partneri mogu, primera radi da ugovore koliko će zajednički stečene imovine u slučaju rastanaka kome pripasti.

Iako je do tačnih detalja njihovog predbračnog ugovora nemoguće doći, advokat Piter Stamblek iz Nju Jorka rekao je za magazin Town and Country da je u njihovom slučaju sve vrlo jasno, prenosi Gloria.

Pročitajte i: Noć veštica za pamćenje: Melanija i Donald Tramp delili deci slatkiše ispred Bele kuće 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald & Melania Trump (@donald.and.melania.trump) on Oct 7, 2020 at 7:50am PDT

- Sve što je njegovo ostaće njegovo, dok je ono što se vodi na nju, njeno. - Rekao je advokat.

Novinarka Vašington Posta Meri Jordan u svojoj knjizi 'The art of her deal: The untold story of Melania Trump' tvrdi da joj je glavni motiv pri potpisivanju ugovora bio da osigura svog sina Barona i da je u ugovoru naglasila da se njihov sin tretira ravnopravno sa ostalom Trampovom decom.

Što se tiče njihovog razvoda advokatica Džekelin Njuman veruje da će Melanija u slučaju razvoda postati staratelj njihovom 14-godišnjem sinu i tako bi dobila dodatnu finansijsku inekciju.

Trampova prva supruga dobila je 10 miliona dolara nakon razvoda i 650 hiljada dolara na konto dece, a prisvojila je i stan u Nju Jorku i vilu u Konetikatu. Njegova druga supruga Marla dobila je samo dva miliona dolara, a Melaniji se smeši znatno veća cifra.

- Tramp će sigurno biti jako velikodušan jer zna na šta je Melanija navikla. U situaciji da ima 50 miliona dolara koji bi joj dali sigurnost, međutim ona je navikla na mnogo više. - Tvrdi Jordan, autorka knjige te dodaje da će Melanija zadržati sav dragoceni nakit koji je dobila tokom braka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald & Melania Trump (@donald.and.melania.trump) on Oct 27, 2020 at 10:55am PDT

Melanija se zbog Donalda odrekla života u Nju Jorku, a u Belu kuću je došla naknadno, pet meseci nakon što je Donlad postao predsednik, ona je tada kao izgovor navela da je njihov sin Baron morao da završi školu.

Kako je Melanija napustila Sloveniju i da li će se vratiti u rodnu zemlju?

Rođena je kao Melanija Knavs u Sloveniji, tadašnjem delu Jugoslavije. Majka joj je bila krojačica a otac prodavac automobila. Studirala je dizajn i arhitekturu pre nego što je otišla u Milanu kako bi započela manekensku karijeru.

To ju je 1996. godine dovelo u Sjedinjene Države gde je dve godine kasnije upozala Trampa. Melanija je postala punopravna američka državljanka 2006. godine, a to je opisala kao 'najveću privilegiju na svetu'. Njeno američko iskustvo je stvarno takvo, odživota u raskošnom apartmanu u Trampovom soliteru u Nju Jorku do boravka u rezidenciji na Floridi, a vraćanje u Sloveniju za nju svakako nije opcija!