Amal Kluni: Retro šik najastilizovanije trudnice (foto)

Autor: Maja Gašić

13.03.2017 14:26

Foto:

Foto:Najpopularnija trudnica među poznatima, pored neprikosnovene pop kraljice Bijonse, svakako je Amal KluniDama od stila, modna ikona, kraljica trenda - samo su neki od epiteta koji uvek stoje uz ovu elegantnu damu.

A budući da je gospođa Kluni trudna i da nosi blizance, njen besprekorni stil je morao da pretrpi neke izmene.

U centru pažnje: Trudna Amal Kluni blistala u Versaće haljini (foto/video)

Ono što su stručnjaci iz oblasti mode primetili, jeste da je trudnoća kod Amal podstakla neku dozu nostalgije, pa ova lepa advokatica sve češće bira garderobu sa retro elementima.

Žuta haljina i mantilić u stilu 60-ih, modne kuće "Bottega Veneta", a koje je Klunijeva nedavno nosila u Njujorku, pobrao je sve pohvale modnih kritičara.

Besprekorno zimsko izdanje Amal Kluni u Dolče i Gabana haljini (foto)

Iza sličnog monohromnog autfita, ovog puta u beloj boji, stoji brend Pjer Karden. Haljina i mantilić ispresecani crnim kožnim trakama, takođe su  inspirisani modom šezdesetih.


Valentinova kreacija i kombinovanje dva različita printa podelili su mišljenja u modnim krugovima. Amal je stajling savršeno upotpunila šik čizmama preko kolena.

10 nezaboravnih modnih stilova Amal Kluni

Nežni roze kaputić i haljina koja se presijava, kreacija su modne kuće "Bottega Veneta". Za ovaj autfit, Klunijeva je izdvojila 4.460 funti.


Crvena odlično stoji crnokosoj Amal, a ovog puta je izbor pao na "oversize" kaput Stele Makartni.

A post shared by Hia Magazine (@hiamag) on Mar 12, 2017 at 7:06am PDT


Ležerni mantil od kašmira sa dva lica modne kuće Akris , džins i Džimi Ču čizme - Amal je izabrala savršeno udobnu kombinaciju za putovanje, kao što priliči jednoj trudnici.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading