Skrivena poruka latino dive: Dženifer Lopez blista u venčanici

Autor:

28.11.2021 16:00

Foto:

Foto:

Dženifer Lopez u venčanici! Zvuči neverovatno, no latino diva na bini nedavno završenog 'American music awards' pojavila se upravo u venčanici.



Latino diva još jednom je uspela svu pažnju prisutnih da skrene na sebe. Neverovatan nastup, kojim je prvi put predstavila svoj novi hit singl 'On my way' koji će biti deo filma 'Marry me' u kom su pored Džej Lo, svoje mesto pronašli i Oven Vilson i Maluma, sam po sebi dovoljan je da vas očara, no popularna pevačica postarala se da publici, ali i gledaocima kraj malih ekrana dah potpuno zastane.

Gettyimages

 

Naime, Dženifer se na bini pomenutog festivala pojavila u venčanici, što i ne čudi, s obzirom da je naziv filma za koji je snimljena numera koju je izvela 'Oženi me', no određeni broj obožavalaca ovaj potez Lopezove protumačio je na drugačiji način.

S obzirom na činjenicu da joj na ljubavnom planu cvetaju ruže, te uživa u više nego stabilnoj vezi sa novim - starim partnerom Benom Aflekom, određeni broj fanova pomislio je da je ovo skrivena poruka upućena upravo holivudskom glumcu. 

Pročitajte i Kako će Dženifer Lopez reagovati: Ben Aflek iznenadio sve ovim rečima

No, iako se na prvi pogled čini da je to preterano, svetske zvezde poznate su po inovativnim i ekstravagantnim postpucima, s toga nemojte se začuditi ako se iza ovog gest Dženfier Lopez ipak krije skrivena namera, a da li je zaista tako saznaćemo narednih meseci.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading