Oženi me: Misteriozi pogled Dženifer Lopez otkriva istinu

Autor:

24.01.2022 17:00

Foto:

Foto:

Dženifer Lopez iznenadila je obožavaoce nedavnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti.



Latino dive Dženifer Lopez (52) svoju karijeru izgradila je kao muzička zvezda, no s vremena na vreme pojavljivala se i na filmskom platnu. No, ovog puta našla se u, za nju nesvakidašnjoj poziciji, poverena joj je glavna uloga u ostvarenju Harper Dil 'Marry me', a koliko čitav projekat znači popularnoj Džej Lo, može se primetiti i na njenom Instagram profilu.

Pročitajte Optužbe na račun Dženifer Lopez: Zbog čega se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti s sestrom?

Instagram screenshot

 

Nakon grandiozne najave čitavog projekta, Dženifer je nastavila da objavljuje interesantne fotografije kojima je publiku podsećala na pomenuto ostvarenja, a određeni deo njenih obožavalaca pomislio je da se iza tih fotografija krije i skrivena poruka.

Naime, poznato je da je Dženifer raskinula veridbu sa bejzbol igračem Aleksom Rodrigezom, te se pomirilia sa muškarcem koji joj je obeležio početak karijere - Benom Aflekom.

Pročitajte Kako će Dženifer Lopez reagovati: Ben Aflek iznenadio sve ovim rečima

Instagram screenshot

 

S obzirom da je pevačica ušla u šestu deceniju života, jasno je da biološki sat ne radi u njenu korist, te je želja da se skrasi kraj svog muškarca potpuno normlana.

A da li će s pomenutim ostvarenjem doći i konkretna veridba u životu Dženifer Lopez za sada nije poznato, te nam ne preostaje ništa drugo, no da sačekamo i vidimo kako će se čitava situacija odvijati.

Instagram screenshot

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading