Više nema šale: Džej Lo i Ben Aflek se javno ljube! (Foto)

Autor:

17.06.2021 22:08

Foto:

Foto:

Dženifer Lopez i Ben Aflek, pevačica i glumac koji su nakon 17 godina obnovili ljubavnu romansu, u poslednje vreme paparacima priređuju prava iznenađenja!



Od kada su se pre nekoliko nedelja pojavile njihove zajedničke slike u javnosti, svetski mediji ne prestaju da pišu o Dženifer Lopez i Benu Afleku. Glumački par, koji je 2003. godine bio pred venčanjem, da bi raskinuo veridbu, ponovo je zajedno nakon 17 godina

Uslikani su na odmoru, u stanu koji su iznajmili u Majamiju samo za sebe, dok šetaju držeći se za ruke ka jednom losanđeleskom restoranu, a sada je konačno pao i poljubac! 

Profimedia

 

Par poznat po nadimku Benifer bio je na večeri u jednom restoranu u Malibuu, zajedno sa pevačicinom decom, trinaestogodišnjim blizancima Emom i Maksimilijanom, kao i njenom sestrom Lindom. 

Ovo su prve fotografije na kojima par razmenjuje nežnosti, iako se čini da njihova današnja romansa napreduje vrtoglavom brzinom. Američki portal E! News prošle nedelje je objavio, navodeći neimenovani izvor, da Lopezova planira da se preseli iz Majamija u Los Anđeles kako bi provodila više vremena sa Aflekom, kao i da traži školu za decu koju je dobila u braku sa pevačem Markom Entonijem, za kog se udala samo pet meseci nakon raskida sa Aflekom.

Aflek pak bio u braku s glumicom Dženifer Garner od koje se takođe rastao.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nina

18.06.2021 21:28

😱😱😱😍😍❤️❤️