Ivana Španović

Ivana Španović zna kako da dovedete liniju do savršenstva bez odlaska u teretanu (video)

Autor:

24.05.2024 17:01

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Foto: Maja Hitij/Getty Images

Vežbe Ivane Španović dovode liniju do savršenstva



Ako želite da oblikujete celo telo, poboljšate svoju kardiovaskularnu kondiciju i sagorite kalorije, vežbe Ivane Španović vam u tome mogu pomoći. 

Ata Images

 

Osim što pažljivo bira namirnice koje će se naći na njenom meniju, srpska atletičarka redovno trenira, a fotografije i snimke iz kućne teretane nesebično deli sa pratiocima na Instagramu. 

Pročitajte Prvi susret Ivane Španović i Marka Vulete posle razvoda, emocije se nisu ugasile?

Ovoga puta pažnju su nam privukle vežbe Ivane Španović za ravan stomak, a budući da nam sunčani dani tek dolaze, pravo je vreme da se bacite na posao.

Na prvoj vežbi Ivana u jednoj ruci visoko iznad glave drži bućicu i saginje se sa strane tako da drugom rukom skoro dodiruje stopala.

Sledeća vežba zahteva da legnete na leđa i rukama se uhvatite za stabilan komad nameštaja. Ispružene noge naizmenično dižete uvis. Za bolji efekat oko butina treba staviti traku za vežbanje.

Posebno zanimljiva vežba je ona u kojoj Ivana leži na stomaku. U rukama joj je šipka sa tegovima sa obe strane koju lagano kotrlja po podu i ujedno se tako odiže i spušta.

Vežbe Ivane Španović su intenzivne, ali zasigurno daju željene rezultate.

Ipak, najbolje je to što ne podrazimevaju odlazak u teretanu, već ih možete raditi i kod kuće ukoliko imate par tegova, strunjaču i jednu metalnu šipku. 

Pročitajte Najlepša uspomena na detinjstvo - Ivana Španović ovu svoju fotografiju obožava, preslatko

Osim treninga, atletičarka je skrenula pažnju na grešku koju ljudi najčešće prave kada je ishrana u pitanju. 

- Greška koje svi prave je da jedu voće za večeru. To ne treba da se radi. Ili doručak ili ranija užina. Sezonsko voće i povrće, sa tim ne možemo da pogrešimo. Meso i riba.

Svi volimo slatkiše, meni su zabranjeni do daljeg. Kada imam slobodan dan, ako mi kilaža dozvoljava, voćnu salatu pojedem za užinu - otkrila je svojevremeno za domaće medije. 

Komentari. (0)

Loading