Moxy

Hotel Moxy

Autor:

15.06.2024 06:00

Foto: Promo

Foto: Promo

Hotel Moxy u Beogradu nudi jedinstveno iskustvo



ХОТЕЛ MOXY BELGRADE

Moxy Belgrade налази се у срцу града и нуди јединствено искуство по разумним ценама. Комбинујући креативан ентеријер и забавну атмосферу, Моxy инспирише на покрет и стварање нових успомена. Моxy crew је ту да ти помогне да искористиш сваки тренутак свог боравка.

Promo

 

Рад и забава у савршеном балансу

Moxy Belgrade нуди 230 м² конференцијског простора, укључујући две сале од по 67 м², идеалне за састанке, радионице и догађаје. Професионално и пријатељско особље увек је спремно за нове идеје и пружа подршку како би сваки догађај протекао глатко и успешно.

Promo

 

Инспиративан амбијент

Ентеријер хотела Moxy Belgrade је фузија креативних елемената, дизајниран да мотивише и инспирише. Заједнички простори вибрирају од позитивне енергије, стварајући савршено окружење за опуштање и дружење са колегама и пријатељима.

Promo

 

Све што ти треба

-    Гастро бар Парк: епицентар добре хране и пића, савршен за опуштање након дугог дана.

-    Ултра-брзи Wi-Fi: остани повезан и продуктиван где год да се налазиш у хотелу.

-    24/7 Храна и пиће: наше Граб & Го залихе омогућавају ти да уживаш у омиљеним залогајима у било које доба дана или ноћи.

-    Подземна гаража: сигуран и практичан паркинг за све наше госте.

-    Фитнес центар: доступан 24/7, са модерном опремом за вежбање и бокс врећама

Promo

 

Удобан смештај

Моxy собе су дизајниране са стилом, удобношћу и функционалношћу на уму. Уживаћете у раскошно удобним креветима и модерним туш кабинама које пружају максималну приватност.

Promo

 

О компанији Marriott International

Marriott International, Inc. (NASDAQ: МАR), са централом у Бетесди, држави Мериленд у САД-у, у свом портфолију има скоро 9000 објеката и 30 водећих брендова на преко 138 територија. Marriott управља и даје франшизу хотелима и лиценцира одмаралишта широм света. Компанија нуди MarriottBonvoy, свој високонаграђивани програм за путовања. За више информација посетите нашу веб страницу www.marriott.com, а за најновије вести о компанији посетите  www.marriottnewscenter.com

Komentari. (0)

Loading