Astrologija

Mlad Mesec u Biku donosi promene za ova dva znaka, sudbina donosi iznenađenje

Autor:

08.05.2024 18:45

Foto: Photo by Rita on Unsplash

Foto: Photo by Rita on Unsplash

Mlad Mesec u Biku dolazi večeras i evo šta nam donosi



Mlad Mesec u Biku dolazi 8. maja, a prema astrološkim prognozama, on je posledica vrlo burnog i intenzivnog astrološkog razdoblja.

Naime, 21. aprila Jupiter u Biku se prvi put posle 14 godina pridružio Uranu u Biku, a kada se Jupiter i Uran sudare, često se dešavaju neočekivani i nepredvidivi događaji.

Shutterstock

 

Možda ćete primetiti ekstremne, neprijatne razlike u vašim finansijama i promenu na vašem bankovnom računu. Ali ima i dobrih vesti.

Mlad Mesec u Biku donosi i mnogo povoljnih okolnosti; na primer, sada je pravo vreme za donošenje odluka i ciljeva kojih ćete se držati u narednim mesecima.

Pročitajte Horoskop za 8. maj: Ovaj znak očekuje romantičan poziv ili susret, Vodolija gaji velike iluzije, Vaga neka ne ulazi u sukob

Ovaj mlad Mesec će povoljno uticati na Ribe, Rakove, Device i Jarčeve, donoseći im inspiraciju, prijatne vesti u životu i lepe okolnosti.

Međutim, za dva znaka mlad Mesec neće biti tako prijatan; naprotiv – to će ih snažno uzdrmati i učiniti opreznim, iako to ne znači samo loše promene. To su Bik i Škorpija.

Bik

Sve Bikove, a posebno rođene 7, 8. i 9. maja, očekuje buran period. Ovaj period je podsetnik da sebe morate staviti na prvo mesto, pa je vreme da razmislite šta vas čini srećnim i poradite na tome.

Moguće je da ćete odjednom dobiti želju da odbacite dosadašnju rutinu i počnete da radite nove stvari koje vas mame i čine da se osećate bolje u sopstvenoj koži.

Pročitajte Rastaće se zbog njene bolesti? Ovakva budućnost čeka Kejt i Vilijama

To čak može značiti želju ili plan da se preselite ili promenite posao. Ovaj mlad Mesec vam donosi trenutak prkosa, ali takođe ima potencijal da vas usmeri u novom pravcu do kraja godine, piše zenablic.rs.

Škorpion

Nažalost, bili spremni ili ne, u vašim odnosima će se pojaviti ozbiljni problemi. To ne moraju nužno biti ljubavne veze, već prijateljske ili porodične veze, ali velike su šanse da vas na tom polju očekuju velike promene.

S druge strane, ako ste slobodni, sličan susret bi mogao da se pretvori u nešto veliko i važno za vas, piše pomenuti medij.

Komentari. (0)

Loading