Astrologija

Dobro se pripremite za mlad Mesec u Škorpiji, ove znake čekaju drastične promene

Autor:

08.11.2023 16:45

Foto: luizclas pexels

Foto: luizclas pexels

Mlad Mesec u Škorpiji donosi velike promene



Mlad Mesec u Škorpiji očekuje se 13. novembra, a astrolozi ga smatraju jednim od najsnažnijih događaja.

Škorpijom vladaju Pluton i Mars koji uvek teže promeni i transformaciji. Zbog toga je sezona Škorpije za mnoge bolno vreme kada se završavaju stari ciklusi i nastaju prekidi u prijateljstvima i vezama.

Ipak, ovih pet horoskopskih znakova treba da se pripreme za period mladog Meseca – očekuju ih dramatične promene

Shutterstock

 

Ovan 

Došlo je vreme da se suočite sa svojim strahovima tokom mladog Meseca. Tokom istog perioda, asteroid Hiron, odgovoran za lečenje mentalnih trauma, biće u vašem horoskopskom znaku.

Možda osećate da, uprkos najboljim naporima, ne dobijate priznanje koje zaslužujete.

Pročitajte Mesečni horoskop za novembar

Tuga, apatija i nedostatak inicijative moguće su u ovom periodu. Ne bežite od bolnih emocija: uradite svoj posao i započnite svoje isceljivanje. U suprotnom, ovaj ciklus će se ponavljati dok ne naučite lekcije.


Bik

Vreme je da razmislite o porodici, Bikovi! Upravo je to tema koja će vas proganjati tokom mladog Meseca. Možda će doći do događaja koji će radikalno promeniti vaš stav prema braku ili deci.

Venera, vaša vladajuća planeta, prolaziće kroz kuću zdravlja – obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje. Možda ste u poslednje vreme vršili preveliki pritisak na sebe. Venera u Vagi tražiće od vas da nađete balans između posla i odmora i, na kraju, da posvetite vreme sebi i svojim potrebama, piše Glossy.

Shutterstock

 

Lav

Glavna tema mladog Meseca u Škorpiji za Lava jeste porodica i dom. U ovom periodu očekuje vas tranzit Sunca, Meseca i Marsa u Škorpiji kroz 4. polje.

Pročitajte Kineski horoskop za novembar - Ovim znakovima će novac pljuštati sa svih strana, a evo koga čeka sreća

Razmislite šta biste želeli da promenite u porodici ili u odnosu sa roditeljima. Možda ćete otkriti nove činjenice koje će vam pomoći u budućnosti. Razmislite o tome: da li vam je prijatno u svom domu? Sasvim je moguće da je došlo vreme da promenite i poboljšate svoje životne uslove.

Mars u Strelcu će proći kroz vaše 5. polje, u vezi sa decom, kreativnošću i procesom stvaranja. Ako već dugo razmišljate o tome da proširite svoju porodicu, onda je ovaj period idealno vreme za ovo. 

Mlad Mesec u Škorpiji donosi promene Škorpiji i Ribama

Škorpija

Ovo je vaša sezona, Škorpije! Tokom perioda mladog Meseca, Sunce, Mesec i Mars će biti u vašem horoskopskom znaku. Možda ćete osetiti snažan nalet energije: usmerite to ka postizanju svojih ciljeva. U suprotnom, moguća je povećana razdražljivost i agresivnost.

Tokom mladog Meseca, jedna od vaših vladajućih planeta, Pluton, biće u Jarcu i prolaziće kroz vašu 2. kuću. Nemojte se plašiti snažne želje da uspostavite red u svojim emocijama. Glavna tema ovog mladog Meseca ste vi i vaš odnos prema sebi, vaše emocije i samopoštovanje.

Photo by Jake Weirick on Unsplash

 

Ribe

Mlad Mesec u Škorpiji povezan je za vas sa duhovnim rastom, putovanjima i verskim pitanjima. U isto vreme, Neptun, vaša vladajuća planeta, i Saturn će biti u Ribama. 

Predstojeći mlad Mesec za vas je povezan sa potragom za novim idealima, pokušajima razumevanja vere. Bavite se proučavanjem svega što će vam pomoći da manje obraćate pažnju na materijalne stvari. Saturn u vašem horoskopskom znaku balansira energiju duhovnog i materijalnog.

 

 

Komentari. (0)

Loading