Goran Ivanišević

Zavirite u sporni stan Gorana Ivaniševića koji potražuje od bivše supruge (foto)

Autor:

18.10.2023 18:34

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Stan Gorana Ivaniševića odiše luksuzom kakav se retko sreće



U regionalnim medijima glavna tema ovih dana je stan Gorana Ivaniševića koji Novakov trener potražuje od bivše supruge Tatjane Dragović i ćerke Amber Marije.

On se u noći između ponedeljka i utorka obratio javnosti otvorenim pismom na Instagramu, gde je progovorio o odnosu sa bivšom partnerkom koja je, po njegovim rečima, mimo zakona prisvojila nekretninu koju su zajedno stekli.

Profimedia

 

Sedamnaest godina trajala je Tatjanina i Goranova ljubav, a 2013. godine razveli su se ostavši u lošim odnosima. Tokom braka dobili su decu, Amber Mariju i Emanuela, a sporni stan Gorana Ivaniševića prepisan je na njegovu dvadesetogodišnju ćerku.

U samom centru Zagreba nalazi se luksuzni penthaus od neverovatnih 210 kvadrata koji poseduje šest spavaćih soba. Tu sada borave Tatjana i njen drugi suprug Vlaho Arbulić. 

Stan Gorana Ivaniševića odiše nestvarnim luksuzom

Bivši supružnici Tatjana i Goran zajedno su renovirali stan davnih dana, a tada su mediji prenosili da je rekonstrukcija trajala oko tri godine zbog čega su se komšije konstantno bunile.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

 

Čak je Noletov teniser pomišljao da penthaus proda za neverovatnih milion i po evra, međutim u poslednjem trenutku je odustao.

Pročitajte Borba tek počinje - Nakon što je tužio bivšu ženu, oglasila se sadašnja supruga Gorana Ivaniševića

Tatjana neretko na društvenim mrežama objavi fotogarafiju iz porodičnog doma, pa tako imamo prilike da vidimo da je stan oko kog se sudskim putem bori sa bivšim partnerom prostran, svetao a pogled se pruža na celu hrvatsku prestonicu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

 

Dominira moderan stil, sa belim i sivim tonovima. Prostorija je osvetljena sa dve strane, ima bele zidove, parket širokih dimenzija, tamnosivi kauč i zavese u svetlijoj nijansi, okrugli sto s gornjim delom od mermera, veliki televizor, kamin, cvetne ukrase...

Instagram

 

Trpezarija je takođe u savremenom maniru, sa neobičnim lusterom zlatnih tonova, dugačkim mermernim stolom, sivim tepihom. Od raskoši pucaju i spavaća soba i prostrano kupatilo.

Instagram

 

 

Komentari. (0)

Loading