Goran i Nives

Borba tek počinje: Nakon što je tužio bivšu ženu, oglasila se sadašnja supruga Gorana Ivaniševića

Autor:

17.10.2023 17:59

Foto: Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Foto: Photo by Matthew Stockman/Getty Images

Supruga Gorana Ivaniševića oglasila se na Instagramu...



Trener Novaka Đokovića Goran Ivanišević našao se u centru medijske pažnje, nažalost nimalo lepim povodom. Naime, Goran Ivanišević tužio je bivšu suprugu Tatjanu Dragović, sa kojom ima dvoje dece, ćerku i sina, Amber Mariju i Emanuela.

Bivša supruga Gorana Ivaniševića našla se na meti optužbi teniskog trenera kada se on obratio na Instagramu otvorenim pismom.

Instagram

 

„Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova.

Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da utvrdi da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi."

Pročitajte Vreme prolazi, ona sve lepša - Ovako izgleda deset godina mlađa supruga Gorana Ivaniševića (foto)

"Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima, gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću, koji se već dugo bave ovim slučajem. Uz dužno poštovanje, Goran “, poručio je nekadašnji teniser, a posle njega oglasila se i njegova sadašnja supruga Nives Ivanišević.

Instagram

 

"Pravda je spora, ali dostižna", napisala je kratko supruga Gorana Ivaniševića.

Podsetimo, Goran Ivanišević i njegova bivša supruga nisu u dobrim odnosima još od razvoda 2013. godine.

Posle četiri godine hrvatski trener je sreću našao pored voditeljke Nives Čanović, kojoj se na večnu ljubav zakleo 2017. i koja mu je rodila sina Olivera.

Instagram

 

Komentari. (0)

Loading