Nikola Rađen

Nikola Rađen u suzama... Prvi put o razvodu i ćerkama: Ništa mi nije teže palo...

Autor:

12.07.2023 20:57

Foto:

Foto:

Nikola Rađen razvod je teško podneo, vaterpolista progovorio o odnosu sa bivšom suprugom i ćerkama



Nekadašnji vaterpolista, Nikola Rađen, nedavno je po drugi put stao na ludi kamen sa Milicom Ristić, ali je dobro poznato da je pre toga bio u braku sa pevačicom Anom Kokić, sa kojom je dobio ćerke Ninu i Teu.

Andreja Damnjanović

 

Prilikom gostovanja u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ sportista je otvorio dušu i progovorio o najtežem periodu svog života - Nikola Rađen razvod je teško podeo.

Pročitajte Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić - Trudna mlada blista u raskošnoj venčanici, poznati stigli na gala slavlje (foto)

Jedno vreme vaterpolista je igrao u inostranstvu što je, kako je sam, naveo uticalo da dođe do udaljavanja između njega i nekadašnje supruge.

- Meni je 2011. godine usledio odlazak u inostranstvo i angažman tamo, posle toga sam se kratko vratio u Srbiju, posle toga opet inostranstvo, bila je Grčka i Rusija, a kako da kažem iz ovog ugla, ja nisam hteo da Ana prekine da se bavi svojim poslom i da prestane da radi.

Blic TV printscreen

 

Nije to uopšte bilo lako, putovati sa decom, ona sa poslom, viđati se... što smo i ona i ja donekle osetili, naravno i deca kada su malo odrasla.

Pročitajte Konačno otkriveno kako se zove Rađenov sin - Dečak nosi ime grčkog porekla jake simbolike

Kad su bile male njima je bilo zabavno da putuju i da idu kod tate, ali donekle i to je uticalo da mi više ne budemo zajedno.

Ni Ana ni ja nismo imali lošu nameru kada smo odlučili da tako provodimo vreme, da tako živimo, nego jednostavno smo se usmerili i ona i ja prema poslovima – otkrio je vaterpolista.

Blic TV printscreen

 

Na konstataciju profesorke Slavice Đukić Dejanović da je samo smrt teža od razvoda i pitanje kako je doživeo isti, Nikola Rađen razvod je prokomentarisao ovako:

Pročitajte Dala je sve od sebe - Supruga Nikole Rađena prvi put o njegovim ćerkama i odnosu sa njima

- Jako teško. Ni najteži poraz u karijeri mi nije pao kao ta situacija. Ni najteže situacije u životu mi nisu bile kao taj period. Još teže je što si sam.

Ja sam u Rusiji igram tamo, one su u Srbiji i nekako sam sam morao to da procesuiram, ali je bilo dosta teško.

Nije to bilo proćiće kroz mesec dana... Meni barem nije bilo tako, ali opet kada sam se vratio, kada sam bio češće sa decom, jer zbog naše dece smo se češće viđali, razgovarali, nekako je to splaslo i dovelo se u neke okvire koje treba da poštujemo i koje poštujemo i dan danas.

Razumni smo ljudi, imamo lepu komunikaciju, dogovaramo se, sve u cilju naših ćerkica. Nismo mogli kao supružnici, možemo kao prijatelji i kao roditelji.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Snežana

16.07.2023 17:03

Bilo bi najbolje da o razvodu ljudi javno ne pricaju. Kakva bre bol ravna gubitku zbog smrti? Razvod je spas. Novi pocetak. Prekid hronicne bolesti. Samo onima koji su, u braku, bili sponzoruša ili žigolo, e njima jeste problem. Sto se dece tice, oni uvek ostaju sa onim ko im je veca sigurnost i ko ih je i do razvoda mnogo vise odgajao. Sto se tice novcanih prihoda od strane onog roditelja koji ne zivi vise sa decom, to je uglavnom neredovno i uvek puno neizvesnosti. To je realnost a sve drugo preterivanje u cilju reakcije javnosti.