Milica Ristić

Dala je sve od sebe: Supruga Nikole Rađena prvi put o njegovim ćerkama i odnosu sa njima

Autor:

10.12.2022 20:00

Foto:

Foto:

Nekadašnji vaterpolista i njegova supruga Milica Ristić s nestrpljenjem čekaju mart i rođenje sina, ćerke Nikole Rađena jedva čekaju da postanu starije sestre



Nikola Rađen i Milica Ristić, koji su se nedavno venčali na ceremoniji u Hramu Svetog Save, s nestrpljenjem očekuju mart, kada će postati roditelji. Par očekuje sina, i svi planovi usmereni su na bebu. Ime su već odabrali, ali ga za sada drže u tajnosti. 

- Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše- iskren je Nikola. 

Pročitajte Nikola Rađen i Milica Ristić, venčanje u Hramu - Kruna ljubavi

Jovanka Bojković

 

Supruga Milica odlično se slaže sa Nikolinim ćerkama, koje je dobio u braku sa pevačicom Anom Kokić.

- Obe su divne devojčice, lepo vaspitane i za razliku od mnogih iz svoje generacije, dosta zrele. Odmah smo se uklopile i imamo već neke svoje male rituale, često šetamo zajedno, radimo nešto po kući i razgovaramo o svemu i svačemu, najčešće o šminki, fizurama, garderobi, što je i mene dok sam bila tinejdžerka, najviše zanimalo. 

Instagram

 

Milica napominje da nije razmažena trudnica i da će raditi sve dok joj to bude prijalo.

- Ne želim previše da se opuštam, a nema ni potrebe. Planiram da pevam do Nove godine i da se potom nastupima vratim već u aprilu ili maju.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading