Milica i Nikola Rađen

Čestitamo: Nikola Rađen dobio sina

Autor:

15.03.2023 09:52

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Porodila se Milica Ristić supruga nekadašnjeg vateroliste Nikole Rađena i na svet donela zdravog dečaka, prelepe vesti osvanule na društvenim mrežamaNikola Rađen postao je tata treći put. Posle dve ćerke koje je dobio u braku sa Anom Kokić, proslavljeni vaterpolista sa pevačicom Milicom Ristić sada je dobio sina.

Jovanka Bojković

Kako saznaje Kurir, Milica se porodila carskim rezom, a ime dečaka još uvek se čuva u tajnosti. Presrećna kuma na Instagramu je potvrdila da je najslađi član porodice stigao i da je dečak. 

"Kumi moja lavice neka je živ i zdrav."

Pročitajte Svadba Nikole Rađena i Milice Ristić - Trudna mlada blista u raskošnoj venčanici, poznati stigli na gala slavlje (foto)

Instagram

 

- Svi smo uzbuđeni. Imao sam veliku želju da, posle ćerki Nine i Tee dobijem i muško dete, koje će da nasledi prezime i to će mi se ispuniti. Ćerke se raduju, ali nikako nisu mogle da se dogovore, jedna želi brata, a druga sestru. Sin će biti okružen sestrama koje će ga čuvati, a verovatno i razmaziti, samo se nadam ne baš previše- iskreno je priznao nedavno Nikola za magazin Gloria

Nikola Rađen i Milica Ristić nedavno su se venčali i upriličili veliko slavlje na jednom prestoničkom splavu, a pre toga su se zakleli na večnu ljubav u Hramu Svetog Save.

Instagram

 

Supruga Milica odlično se slaže sa Nikolinim ćerkama, koje je dobio u braku sa pevačicom Anom Kokić.

- Obe su divne devojčice, lepo vaspitane i za razliku od mnogih iz svoje generacije, dosta zrele. Odmah smo se uklopile i imamo već neke svoje male rituale, često šetamo zajedno, radimo nešto po kući i razgovaramo o svemu i svačemu, najčešće o šminki, fizurama, garderobi, što je i mene dok sam bila tinejdžerka, najviše zanimalo - priznala je Milica za Gloriju

Privatna Arhiva

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading