Nikola Rađen

Nikola Rađen i Milica Ristić: Romantična veridba u manastiru Draganac

Autor:

09.11.2022 14:55

Foto:

Foto:

Bivši vaterpolista Nikola Rađen i pevačica Milica Ristić verili su se pre nekoliko dana na Kosovu i MetohijiNekadašnji vaterpolista Nikola Rađen i njegova dugogodišnja devojka, pevačica Milica Ristić verili su se ove nedelje u manastiru Draganac na Kosovu i Metohiji. Srećne vesti kojima je prethodila vest o tome da zaljubljeni par očekuje sina, potvrdili su oboje na svojim profilima na Instagramu.

- Možda nije klasična slika sa veridbe gde se okači prsten i napiše "I said yes", ali ništa kod nas nije klasično i uobičajeno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim i zbog toga želim da zahvalim našim prijateljima, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravnom i prelepom danu!, napisala je Milica u opisu zajedničke fotografije sa budućim suprugom.

 

 

 

 

 

 

 

Vaterpolisti će ovo biti drugi brak i treće dete, a venčanje će biti upriličeno u narednom periodu. Iz prethodnog braka sa pevačicom Anom Kokić, Nikola ima ćerke Ninu i Teu, koje se, prema njegovim rečima takođe raduju što će dobiti mlađeg brata.

Pročitajte: Beba na putu: Bivši vaterpolista proslavio lepu vest

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading