Nikola Rađen

Beba na putu: Bivši vaterpolista proslavio lepu vest

Autor:

03.09.2022 14:30

Foto:

Foto:

Nikola Rađen postaje otac po treći put: pesmom u naručju svoje izabranice najavio dolazak prinove



Nikola Rađen postaje otac po treći put: srećan i nasmejan, sa prijateljima proslavio radosnu vest. Bivši proslavljeni vaterpolista koji je tokom svoje duge, plodonosne karijere koju je započeo kao član Vaterpolo kluba Vojvodina, ubrzo je prešao u VK Partizan gde je ostao devet godina, nižući različite uspehe u bazenu, sa kojim je nekoliko puta bio šampion Srbije i osvajač Kupa. Nakon odlaska iz Partizana, jedno vreme je proveo u grčkom klubu Hios, a onda se vratio u VK Crvena zvezda u kojem je nastavio da beleži profesionalna dostignuća, koja su se ogledala u Prvenstvu i Kupu Srbije, osvojenim zlatom u Evroligi i Superkupu Evrope.

Instagram

 

 

Pročitajte Ponovo kao jedno: Nikola Rađen i Milica Ristić slave, niko nije srećniji od mlade pevačice

 

Nakon čega slavni vaterpolista menja klub i ponovo odlazi u Grčku, ali ovoga puta u VK Olimpijakos u kojem njegova profesionalna karijera stagnira, zbog odluke koju je donela FINA 2015. godine, suspenzije da je bio pozitivan na test na kokain. Suspenzija je doneta na dve godine, ali je usled dobijene žalbe Sudu za arbitražu u Lozani, vaterpolista vraćen na plavi teren u februaru 2017. godine, kada je zaigrao za Oradeu. Pored brojnih klubova, Nikola je imao prilku da igra i u VK Dinamo iz Moskve, sa kojim je osvojio Prvenstvo i Kup Srbije. U sezoni 2019/2020. godine vratio se u domaći klub Crvena Zvezda.

Nikola je od 2018. godine pokrenuo vaterpolo klub "Vajnd sport" sa istoimenom kompanijom u Pančevu, a sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram neretko deli treninge i uspehe, kao i atmosferu sa časova u okviru letnjeg kampa i takmičenja u okviru projekta "Akademija talenta". Slavni sportista koji je od kako se pojavio u javnosti i obelodanio svoju ljubav sa pevačicom Anom Kokić koja je kasnije krunisana brakom i naslednicama Ninom i Teom, ne prestaje da intrigira javnost svojim privatnim životom. Pa, je tako nakon razvoda od poznate pevačice, Nikola uplovio u emotivni odnos sa Aninom koleginicom Milicom Ristić čija je veza imala trzavice i poteškoće koju su uspeli da prebrode, a poznati vaterpolista je nedavnom objavom na svom Instagram profilu u društvu svoje izabranice podelio radosne vesti o dolasku sina naslednika, koji je Nikoli treće dete, za kojeg je u jednom intervju za magazin Hello rekao da je to njegova intimna želja.

Instagram screenshot @nikola_radjen

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading