Nikolina Kovač

Doručak je uvek isti, i nikada niste gladni: 40 kilograma manje uz dijetu Nikoline Kovač

Autor:

15.10.2023 17:52

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Dijeta Nikoline Kovač efikasna je a drži vas stalno sitim



Nikolina Kovač važi za odmerenu, prefinjenu damu, a o njenoj lepoti bespredmetno je govoriti. 

Godinama slovi za jednu od najlepših pevačica mlađe generacije, a može se pohvaliti i savršenom figurom nakon dva porođaja.

Međutim, vitko telo za nju je nekad bila misaona imenica. U borbi sa viškom kilograma izašla je kao pobednik, a dijeta Nikoline Kovač veoma je efikasna i jednostavna. Ono što je najbitnije, nikada niste gladni.

Instagram

 

Pevačica je napravila veliku pauzu u karijeri kako bi se posvetila mališanima, Nikolaju i Nikoleti, koje je dobila u braku sa kolegom Sašom Kaporom

Kao što to često biva, nakon trudnoće, pevačica se ugojila, a borba sa viškom kilograma nije bila laka.

Dijeta Nikoline Kovač je veoma jednostavna, a kilogrami se samo tope

Kilogrami su se nagomilali tokom prve i druge trudnoće i u jednom trenutku ona je shvatila da ima ozbiljan problem kojim mora da se pozabavi.

Instagram

 

Višak od skoro 40 kilograma je bio ogroman izazov, ali ne veći od njene želje da ponovo vrati devojačku liniju. Nikolina je uspela da smrša toliko da je pojedini gotovo nisu prepoznali, a često se može čuti i da sada ima izgled barbike.

Pročitajte Nikolina Kovač - Plaža, bikini i pesma kao lek za dušu (video)

Nakon teške borbe pevačica je sa ostatkom sveta podelila savete kojih se ona pridržavala tokom mršavljenja, ali i koja je to dijeta Nikoline Kovač, koja bi i drugima mogla da posluži kao motivacija u svojoj borbi sa viškom kilograma.

Sve je veoma jednostavno. Za doručak je uvek jela ovsenu kašu sa svežim voćem koje je menjala zavisno od perioda godine.

Umesto užine pila je sveže ceđene sokove, dok je za ručak i večeru uvek na stolu moralo biti neko meso (piletina, ćuretina, riba). 

 

 

Osim mesa, obavezno je grilovano ili sirovo povrće, podrazumeva se prethodno izbacivanje belog brašna, testenine i slatkiša. I kilogrami će kroz nekoliko meseci biti kao rukom odneseni.

 

Komentari. (0)

Loading