Marija Šerifović

Trpela stravične bolove: Dijeta Marije Šerifović zamalo bila kobna

Autor:

13.10.2023 12:35

Foto: Miomir Milić

Foto: Miomir Milić

Zdravlje Marije Šerifović zabrinulo javnost...



Marija Šerifović nedavno je izbacila novi album, a priprema je iziskivala ekstremne mere.
Naime, kako bi svoju liniju dovela u red, pevačica se podvrgla rigoroznoj ishrani, pa je dijeta Marije Šerifović mogla da je košta zdravlja.

Miomir Milić

 

– Bila sam 22 dana na ekstremno strogoj dijeti pre početka snimanja spotova. Došao je na red prvi spot koji smo snimali Matija Cvek i ja za numeru „Pola sunca”, a onda su naši prijatelji poslali ketering i oni imaju strašno dobre uštipke – rekla je Marija u emisiji „Blic dan”, pa nastavila:

Pročitajte Svi su želeli da je vide u ovome - Marija Šerifović oduševila, bravo za hrabrost (foto)

Dijeta Marije Šerifović dovela je do ozbiljnih zdravstvenih komplikacija

– Pojela sam jedan, stigla sam kući, a sutradan sam snimala spot za pesmu „Idi dok te volim”. Zaspala sam negde oko 23 sata, a oko jedan iza ponoći su me probudili stravični bolovi u stomaku. 

Ata Images

 

Povraćala sam i sve što ide uz to, otišla sam u noćno dežurstvo, dobro svi znamo o čemu je reč. A onda sam tek oko pola četiri zadremala. Međutim, tokom noći sam se budila i bila sam bleda kao krpa – istakla je pevačica, koja je ipak morala da ide na snimanje spota.

– Doneli su mi infuziju, klometol... Ne znam ni šta su mi sve radili, to je možda jedan od najtežih dana u mom životu. Mislila sam da neću preživeti – zaključila je Šerifovićeva.

 

Komentari. (0)

Loading