Aleksandra Prijović

Danas ima sve što poželi, a nekada.. U ovoj skromnoj kući je odrasla Aleksandra Prijović (foto)

Autor:

05.09.2023 13:30

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Rodna kuća Aleksandre Prijović budi uspomene, pogledajte fotografijuJedna od naših najtraženijih pevačica Aleksandra Prijović odrasla je u skromnoj kući nedaleko od Belog manastira, a njen život pre nego što je postala javna ličnost nije bio nimalo lak.

Ata Images

 

Naime, Aleksandrini roditelji Nedeljko i Borka nisu uspeli da sačuvaju brak, a njihov razvod je pevačici slomio srce. 

Pročitajte Čuvali su je kao malo vode na dlanu - Poruka Aleksandre Prijović gađa pravo u srce (foto)

- Ne postoji ništa teže. Konkretno, moji roditelji nakon razvoda imaju lep odnos. Patim, jer sam oduvek imala želju da moja porodica bude na okupu.

Nikada neće biti isto, uvek zamišljam kako su oni zajedno – rekla je pevačica koju su kao najveće blago, čuvali baka i deka za koje je izuzetno vezana. 

Instagarm

 

Rodna kuća Aleksandre Prijović u isto vreme budi najlepše, ali i najtužnije uspomene, a zahvaljujući fotografiji koja je nedavno osvanula na Instagramu možemo videti gde je pevačica provela detinjstvo. 

− Kao devojčica sam išla kod bake u firmu i tu sam njenim koleginicama kuvala kafu. Svima sam govorila da idem na posao sa bakom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Međutim, prvi posao od kog sam zaradila neki dinar bilo je pevanje. Imala sam tada 15 godina. Donela sam novac kući jer sam želela da pomognem porodici.

Nije mi padalo na pamet da trošim na krpice i izlaske - ispričala je svojevremeno pevačica.

Komentari. (0)

Loading