Ana Bekuta

Pre bogatstva, luksuza i slave: U ovoj skromnoj kući je Ana Bekuta provela detinjstvo

Autor:

30.08.2023 18:14

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Rodna kuća Ane Bekute u Priboju



Nada Polić poznatija kao Ana Bekuta rođena je 6. septembra 1959. godine u Priboju, a detinjstvo je provela u Pribojskoj banji gde je završila osnovnu i srednju školu. 

Ata Images

 

Sa roditeljima i dve mlađe sestre živela je u skromnom domu, a zahvaljujući emisiji ”Metar moga sela” dobili smo priliku da vidimo kako rodna kuća Ane Bekute danas izgleda. 

Pročitajte Mršava, mršava, a suknja nikad kraća - Ovo je Ana Bekuta pre nego što je rodila sina (foto)

O svom detinjstvu pevačica retko govori u javnosti, ipak, rodna kuća Ane Bekuta budi najlepše, ali i najtužnije uspomene.

- U toj kući sam rođena, imam dve mlađe sestre Dobrilu i Milinu, tata Branko je umro pre 22 godine, umro je veoma mlad.

youtube printscreen

 

Svoj talenat sam nasledila od njega, mama je skrivala taj svoj talenat. Detinjstvo nije bilo siromašno, ali nije ni preticalo, imali smo koliko nam treba.

Moji imaju zemlju, pa su bili poljoprivrednici, u hrani nismo oskudevali. Morali smo da pomažemo, jer je majka radila, pa smo je menjali.

Nas tri sestre smo funkcionisale kao jedna dobra domaćica.

Pročitajte Ana Bekuta prava domaćica, gulaš je njena specijalnost, evo recepta

Jedna sestra živi u Beogradu, a druga u Čačku. Kako smo starije, shvatamo da nam je detinjstvo bilo divno i koristile smo svaki momenat u igri.

Tata nam je leti pravio jedan šator, tu smo živele kako grane Sunce, pa dok ne krenemo u školu - ispričala je jednom prilikom pevačica u emisiji "Premijera - Vikend specijal”.

Komentari. (0)

Loading