Ana Bekuta

Ana Bekuta prava domaćica, gulaš je njena specijalnost, evo recepta

Autor:

09.08.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Gulaš Ane Bekute će vas oboriti s nogu, u ovome je tajna



Ana Bekuta osvojila je srca publike vanserijskim glasom i pesmama bez kojih ne može da prođe nijedno veselje. Osim što je nadarena za muziku, ona se odlično snalazi i u kuhinji. 

Ata Images

 

Gostujući u emisiji „Praktična žena” pevačica je pokazala svoj skriveni talenat, a recept Ane Bekute za italijanski gulaš ćete odmah isprobati. 

Pročitajte Ovo smo dugo čekali - Ana Bekuta ne skida osmeh sa lica, razlog je prelep

Sastojci

1 kg crnog luka
2 šargarepe
½ kg svinjskog mesa od buta
1 kocka za supu
500 ml paradajz sosa
300 gr mlevenog mesa junećeg
peršun
malo bibera
1 kocka za supu
1 kašika brašna
1 šoljica mleka

Gulaš Ane Bekute će oduševiti vaše najmilije

Priprema

Na malo ulja propržite crni luk koji ste prethodno iseckali na kockice, a potom u njega uliti kocku za supu razmućenu u malo vode. Potom se dinsta svinjsko meso, začinjeno sa malo bibera.

U drugoj šerpi na ulju prodinstati mlevenu junetinu i kocku za supu. Kada to završite, dodajte paradajz sos i malo mleka, a onda ostavite da se sve lepo sjedini i ukrčka.

Pročitajte Ljubav dolazi preko stomaka - Tamara Dragičević podelila recept za piletinu sa ruzmarinom, Petar ne može da joj odoli

Za to vreme će se i svinjsko meso prodinstati i njega je potrebno sjediniti sa lukom. Na samom kraju potrebno je sjediniti te dve vrste mesa i dodati šargarepu.

Njoj je potrebno malo duže da se ukuva pa će taman za to vreme višak tečnosti ispariti.

Pri kraju kako bi se gulaš zgusnuo napraviti zapršku od malo mleka i brašna. Da bi ukus bio upotpunjen dodati svež sitno iseckan peršun. Sve to servirati uz neku testeninu, pirinač ili pire krompir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading