Miloš Biković

Uz ovo preukusno jelo Miloša Bikovića nema šanse da se ugojite, evo i recepta

Autor:

11.03.2024 16:29

Foto: A.H. / ATAImages

Foto: A.H. / ATAImages

Recept Miloša Bikovića lako se priprema, a ukus je savršen



Miloš Biković zna da je pravilna ishrana izuzetno važna, bez obzira na to da li se profesionalno bavite sportom ili jednostavno vodite računa o svom zdravlju i fizičkom izgledu. 

Brz tempo života često nam ne ostavlja mnogo vremena za kuvanje, a recept Miloša Bikovića, osim što se lako priprema, veoma je zdrav i neverovatno ukusan. 

Boško Karanović

 

Naime, jelo koje glumac rado sprema i koje ga posle celodnevnih snimanja vraća u život je osvežavajući gaspaćo.

 Ne treba mnogo sastojaka, a recept Miloša Bikovića oduševio je i vrsne kuvare. 

Pročitajte Nije znao da uključi veš-mašinu, ali ovo jelo je Dragan Nikolić uvek sam spremao, evo i recepta

Sastojci:

- 2 paradajza

- pola glavice crnog luka

- 1 slatka paprika

- 1 krastavac

- čen belog luka

- 1 jaje

- pola kašičice začina

- malo mlevenog bibera

- grančica svežeg peršuna

- 2 kriške hleba

Recept Miloša Bikovića jednostavno se priprema

Uklonite koricu sa kriški hleba i potopite ga u vodu. Ostavite ga u činiji da odstoji. Najbolje je da koristite bajat hleb, a od korice napravite prezle.

Povrće isecite na komade i stavite u blender. Dodajte maslinovo ulje i hleb koji ste prethodno potopili. Hleb će vašem gaspaću dati teksturu i gustinu.

Pročitajte Hleb kakav još niste probali - Maša Memedović ima recept koji ćete odmah isprobati

Dodajte malo maslinovog ulja u blender i začinite biberom i peršunom. Dodajte vodu ukoliko je potrebno da  se sastojci lepo umute.

Dobijenu smesu prespite u činiju. Ostavite gaspaćo u frižider da se ohladi.

Za to vreme skuvajte jaje, oljuštite ga, isecite i dodajte u ohlađeni gaspaćo.

Dodajte krutone. Poslužite i uživajte!

Komentari. (0)

Loading