Aleksandra Prijović

Čuvali su je kao malo vode na dlanu: Poruka Aleksandre Prijović gađa pravo u srce (foto)

Autor:

14.07.2023 14:30

Foto:

Foto:

Fotografija Aleksandre Prijović



Jedna od naših najtraženijih pevačica i supruga Filipa Živojinovića, Aleksandra Prijović talenan za muziku, koji joj je život promenio iz korena, nasledila je od majke Borke Mihajlović.

Instagram

Svaki put kada bi Borka odlazila na posao, Aleksandru su, kao najveće blago, čuvali baka i deka za koje je izuzetno vezana. 

- Njena mama je išla da peva i onda dete ostane samo. Kad njena mama Borka javi, dođite nema ko da je čuva, deda i u ponoć ako treba bi seo u kola i otišao.

Pročitajte Nije mogla da sakrije suze - Aleksandra Prijović podelila najlepše vesti, očekujemo ga u septembru!

Ovde je bilo dece, sada nažalost nema, ja sam imala dve devojčice, malo su starije od nje. Ovde imaju veliko dvorište, onda kuvam ručak, dođu svi zajedno, znaš kako deca, dođu i iz druge ulice, ne samo iz naše.

Baba je radila u klanici, ona nije bila žena kod kuće, Đura je bio kod kuće, a ja sam domaćica, kuvala sam ručak, pa onda Bosa kaže: "Jao ti uvek kod tetka Ežike ručaš", pa znaš kako deca vole zajedno.

Onda je i Bosa kada je imala vremena zvala našu decu kod njih - ispričala je Prijina komšinica u emisiji „Metar moga sela”.

 

 

O poštovanju, ljubavi, ali i velikoj zahvalnosti koju oseća prema baki i deki svedoči fotografija Aleksandre Prijović koja je njene pratioce ganula pravo u srce. 

- Volim vas - napisala je pevačica iznad fotografije nasmejanog bračnog para. 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading