Nataša Pavlović

Praktičnije ne može: Nataša Pavlović otvorila vrata porodičnog doma, slobodno zavirite (foto)

Autor:

17.07.2023 20:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Dom Nataše Pavlović uređen je sa stilom



Nataša Pavlović i njen suprug Predrag skoro dve decenije uživaju u harmoničnom braku i ponosni su roditelji sinova Jana i Olega

Porodično gnezdo bračni partneri svili su u srpskoj prestonici, a moderno opremljeni dom Nataše Pavlović prava je oaza mira i ljubavi. 

 

Prostranu dnevnu sobu autorka i voditeljka emisije „Praktična žena” sredila je tako da ona bude vrlo praktična i jednostavna, a ipak moderna i udobna. 

Pročitajte Torta bez šećera?! Moguće je! Nataša Pavlović ima recept i to sa jagodama

Kada joj obaveze ne dozvoljavaju da ode u teretanu Pavlovićeva na krem tepihu koji je svoje mesto pronašao pored nameštaja u istoj nijansi, odradi trening što joj pomaže u održavanju savršene linije.

Natašin omiljeni kutak svakako je prelepo uređena kuhinja u kojoj sprema razne đakonije za svoje najmilije. Voditeljka ju je opremila brojnim uređajima koji skraćuju postupak pripreme hrane i olakšavaju joj posao. 

 

Dečija soba u potpunosti je podređena dečacima. Dobar deo prostora posvećen je i knjigama, kako slikovnicama, tako i onim za školu.

Pročitajte U domu Nataše Pavlović danas se slavi - Dečaci skaču od sreće, kakva radost!

Nataša je, kao svaka posvećena majka, maksimalno uključena u obaveze svog sina Olega, koga mlađi brat u svemu pokušava da oponaša.

Spavaća soba je u jednostavnoj krem nijansi, a kako ona predstavlja mesto za odmor i opuštanje voditeljka se trudila u njoj nema mnogo stvari, kako bi prostor mogao da diše i bude rasterećen.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading