Nataša Kovačević

Bajkovit kutak: Nataša Kovačević pokazala sobu za bebu, ovo je mali raj za princezu (foto)

Autor:

05.12.2022 20:00

Foto:

Foto:

Nekadašnja košarkašica Nataša Kovačević u poodmakloj je trudnoći i sa suprugom Vukom željno iščekuje ćerku, a na svom „Instagram“ nalogu pokazala je kako će izgledati soba njihove naslednice



Početkom juna ove godine Nataša Kovačević objavila je vest da je u drugom stanju, i da ona i njen suprug Vuk Stojaković očekuju devojčicu.

„Hvala svima na predivnim čestitkama! Sofija, tata i mama te strpljivo čekaju“, napisala je košarkašica koja je sada u poodmakloj trudnoći i sa svojim izabranikom željno iščekuje naslednicu.

Pročitajte: Sreća se osmehnula - Košarkašica Nataša Kovačević je rekla DA

Instagram

 

Za dolazak prinove Nataša i Vuk uveliko se pripremaju, te su se posvetili uređenju sobe za bebu koja je dekorisana baš po meri devojčice, a buduća mama je delić enterijera podelila na „Instagramu“.

Sofiju čeka opremljen dečiji kutak: krevetac ukrašen prelepim jastucima u roze i sivim tonovima sa printom zvezdica i tufnicama, a primetili smo i neodoljivu benkicu.

Pročitajte: U najlepšem iščekivanju - Trudnoća posle oluje

Instagram

 

Podsetimo, Nataša Kovačević i Vuk Stojaković u srećnoj su vezi od leta 2021. godine, a sudbonosno „da“ izgovorili su u martu 2022. u Hramu Svetog Save na Vračaru.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading