Nataša Kovačević

U najlepšem iščekivanju: Trudnoća posle oluje

Autor:

30.08.2022 20:30

Foto:

Foto:

Nataša Kovačević u blagoslovenom stanju: srećna i ispunjena u novoj životnoj fazi



Nekadašnja košarkašica Nataša Kovačević Stojaković, koja se posle saobraćajne nesreće u kojoj je izgubila potkolenicu posvetila humanitarnom radu i postala ambasadorka za mlade FIBA, u poslednjih nekoliko meseci se udala, saznala da je u drugom stanju i u decembru očekuje rođenje ćerke Sofije

Nekadašnjoj košarkašici Nataši Kovačević Stojaković (28) 2022. godina donela je samo lepa dešavanja. Prvo se, posle godinu dana veze, 5. marta venčala sa partnerom Vukom u Hramu Svetog Save, i ubrzo saznala da je u drugom stanju. Mladenci očekuju devojčicu, termin za porođaj je 16. decembar, a po očevoj želji, zvaće se Sofija. Vest da stiže prinova veoma ih je obradovala, ali i pomalo iznenadila.

Foto: Jovanka Bojković

 

 

- Ova godina je bila veoma uspešna za mene s obzirom na to da su se lepe vesti i događaji nizali kao na traci. I pre venčanja priželjkivali smo bebu, pričali o proširenju porodice, ali nismo očekivali da će se to dogoditi tako brzo, jer sam samo mesec dana posle svadbe saznala da sam trudna. Pored nas dvoje, prinovi se najviše raduju buduće bake i deke, pošto će to biti prvo unuče u familiji. Iako sam isprva bila ubeđena da nosim dečaka, ni sama ne znam iz kog razloga, prenatalni pregled pokazao je da ćemo dobiti devojčicu i veoma smo srećni i uzbuđeni zbog toga. Suprug Vuk, kao i čitav muški deo naše familije, posebno se raduje našoj princezi i ne mogu da dočekaju da Sofija dođe na svet.Uprkos tome što njen suprug nije iz sveta sporta, već radi u auto-industriji, idealno se dopunjuju.

Mada zna da u ovom momentu nije svesna s kakvim situacijama će se suočiti kad beba dođe na svet, spremna je za sve što je očekuje.

- Izvesti dete na pravi put, izgraditi čoveka od tog malog bića nije lak posao, ali baš kao što radim i sve drugo u životu, ići ću polako, korak po korak. Radujem se svakoj fazi koja je preda mnom, kako trudnoće, tako i kasnije, kad beba dođe. Vuk i ja podržavamo jedno drugo, nemamo strahove. Ne plašim se ni porođaja. Svesna sam da na to ne mogu da utičem i kakav god izazov bude došao, borićemo se s njim zajedno.

Foto: Jovanka Bojković

 

 

Ostatak intervjua pročitajte u novom magazinu GLORIA

Komentari. (0)

Loading