Sreća se osmehnula: Košarkašica Nataša Kovačević je rekla DA

Autor:

16.02.2022 23:45

Foto:

Foto:

Bivša košarkašica Nataša Kovačević pristala je da se uda za svog emotivnog partnera Vuka Stojkovića, koji joj je glavna podrška u misiji da savlada sve prepreke u životu



Dešava nam se samo ono što možemo da podnesemo - životni je moto bivše košarkašice Nataše Kovačević (27), koja danas ima mnogo razloga da se osmehuje budućnosti. Pošto je objavila da je pristala da se uda za svog partnera Vuka Stojkovića, već planira naredne korake i organizaciju zajedničkog života.

Pročitajte i Nataša Kovačević - Slatko kajanje u carstvu čokolade

Foto: Jakov Simović

 

Nataša je na svom instagram profilu podelila dve fotografije sa verenikom na kojima se vidi prsten uz kratku poruku:

- Uspeli smo, dragi.

Na poziv našeg magazina da govori o veridbi, Nataša je kratko rekla:

- Zaista se neću oglašavati ovim povodom. Prosto, u pitanju je privatni život i bilo mi je drago da podelim vesti fotografijom, ali sve ostalo bih preskočila - objasnila nam je svoj stav šarmantna sportistkinja, koja izbegava da otkriva detalje o emotivnom partneru.

Kako su objavili domaći mediji, Vuk je danima planirao da iznenadi Natašu. Organizovao je romantičnu večeru u jednom beogradskom restoranu i zaprosio je. Ona je ostala bez teksta kada je ugledala prsten i kratko odgovorila “da”.

Pročitajte i Nataša Kovačević - nezaustavljiva kao voda

Foto: Jakov Simović

 

Da su Nataša i Vuk u skladnoj emotivnoj vezi, moglo se primetiti početkom septembra na premijeri dokumentarnog filma o njoj pod nazivom “Skok” Ivice Vidanovića u Kombank dvorani u Beogradu. Njih dvoje prošetali su zajedno crvenim tepihom, a Nataša je sve vreme Vuka čvrsto držala za ruku, pokazujući koliko joj je važna njegova podrška u tim trenucima. Još tada su delovali kao skladan par, što je potvrđivao njen osmeh.

Pročitajte i Nataša Kovačević - Bilo je onih koji su tražili da mi se zabrani da igram

Foto: Jakov Simović

 

Ne tako davno, pre nepunih deset godina, tada mlada juniorska reprezentativka Srbije doživela je tešku saobraćajnu nesreću. Košarkašice Đera, kluba za koji je tada igrala, putovale su u Šopron na utakmicu, a vozač autobusa skrenuo je s puta kako bi izbegao direktan sudar sa automobilom koji je ušao u suprotnu traku. Pri prevrtanju autobusa poginule su dve osobe, dok je Nataši teško povređeno stopalo. Helikopterom je hitno prebačena u bolnicu, usledila je operacija, a zbog težine povreda noga je morala da joj bude amputirana do kolena. Međutim, ona nije dozvolila da je ovo slomi. Oporavila se neverovatnom brzinom i dva meseca kasnije dobila protezu. Od tada promoviše ideju da se sve prepreke mogu savladati ukoliko se na život gleda sa vedrije strane. Sada će je u toj misiji pratiti verenik Vuk, s kojim još nije dogovorila detalje venčanja i svadbe.

 

Komentari. (0)

Loading