Severina konačno progovorila: Evo šta kaže o svom odnosu sa zgodnim producentom

Autor:

14.12.2021 16:00

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Od kako je postalo stoprocentno jasno da su Severinina i Igor Kojić stavili tačku na svoju ljubavnu priču, počelo je da se šuška o pevačicinoj novoj veziMuzičkog producenta Filipa Miletića i Severinu osim višegodišnje saradnje i prijateljstva povezuje još nešto. 

Još pre nekoliko godina krenule su priče o tome da je njihov odnos zakoračio na polje romantičnog, a govorkanja su živnula od kada je Severina u više navrata javnosti stavljala do znanja da upravo sa Filipom provodi vreme.

Pročitajte i Zaustavila saobraćaj - Severina izašla na šine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Međutim, o njihovom odnosu, do sada, nije javno govorila jer, ispostaviće se, ne prati medije, te je i sama bila iznenađena time da se o njima piše naširoko.

- Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji šta pišu i onda, kad smo videli naslov "Kako dalje", onda smo se smejali jer, ono, završili smo ploču i sad ćemo, kao, raskinuti… Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to pokrenuo, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo - rekla je pevačica za Klix.ba.

Severina je direktno odgovorila na pitanje da li je u emotivnoj vezi sa Filipom Miletićem.

- Filip i ja nismo u vezi, ne zabavljamo se - jasno je rekla Severina.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading