Tajna večera: Seve se ne razdvaja od Filipa (FOTO)

Autor:

04.11.2021 16:35

Foto:

Foto:

Srpski producent Filip Miletić objavio je fotografiju sa večere sa pevačicom Severinom i podgrejao spekulacije o njihovoj emotivnoj vezi



U jeku spekulacija da je u emotivnoj vezi sa pevačicom Severinom, srpski producent Filip Miletić je na svom instagram profilu objavio fotografiju sa njihove zajedničke večere u jednom elitnom restoranu u Zagrebu.

Pročitaj i - Nije mogao da podnese gubitak trofeja u vidu mene: Ove reči Severine dugo će odzvanjati

Na večeri je sa njima bio i Severinin menadžer Tomica Petrović, a Miletić je otkrio da ekipa radi punom parom na njenom novom albumu.

- Ekipica. Nazire se kraj albuma - napisao je Miletić.

Instagram screenshot @filip_fmplay

 

Severina i Filip su poslednjih meseci nerazdvojni, jer već duže rade na njenom novom studijskom albumu, zbog čega mnogi spekulišu o njihovoj emotivnoj vezi. Njih dvoje započeli su saradnju pre više od 10 godina, kada joj je on uradio hitove “Bred Pit”, “Uzbuna”, “Italiana” i druge. On je tada bio u emotivnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, koja se neslavno završila. Tada se nagađalo da li je Severina krivac njegovog raskida sa Anom, ali oboje su to tada demantovali.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Međutim, otkada se pevačica razvela od Igora Kojića, Filip joj stalno pravi društvo. Hrvatski mediji pišu da se oni bukvalno ne razdvajaju i da su često viđeni na javnim mestima, čak i na putovanjima.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading