Ko je muškarac s kojim Severina provodi vreme nakon razvoda?

Autor:

02.11.2021 20:00

Foto:

Foto:

Novi dečko Severine jedna je od omiljenih tema medija u regionu od kada je zaavršena jedna od najdužih brakorazvodnih saga na estradi.



Kako je sada i zvanično slobodna žena javnost u regionu budno prati svaki korak koji Severina napravi, te se svaki muškarac u njenoj okolini detaljno analizira. S toga i ne čude brojni navodi da je u romantičnoj vezi sa svojim dugogodišnjim saradnikom i producentom Filipom Maletićem, jer se zaista u poslednjih nekoliko nedelja ne odvaja od njega.

Osim što konstantno dele zajedničke fotke na svojim Instagram profilima, nedavno su se zajedno poajvili i na promociji knjige Dimitrija Popovića, iako Filip ne praktikuje da obilazi javne događaje ovog puta napravio je izuzetak i to sve u društvu - Severine.

Pročitajte i Ponovo zajedno: Severinina javna objava ljubavi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Filip i Severina svoju saradnju započeli su pre više od deset godina, kada je on bio u ozbiljnoj emotivnoj vezi sa pevačicom Anom Bebić, no njihova ljubav neslavno se završila, a mediji su tada upravo Severinu označili kao glavnog krivca, no ubrzo nakon toga oboje su to demantovali.

Da li je sada konačno došlo vreme da Severina i njen dugogodišnji producent daju šansu ljubavi ili je reč o poslovnoj saradnji, koja je poslednjih nedelja postala nešto intenzivnija, za sada nije poznato, te nam ostaje da vidimo šta donose dani pred nama.
 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading