Blam: Javno prepucavanje folkerovih žena

Autor:

30.07.2021 20:00

Foto:

Foto:

Svađa između bivše i sadašnje devojke pevača Darka Lazića ne jenjava, već naprotiv, dobija sve više pažnje javnosti, budući da Barbara Bobak i Marina Gagić ne prestaju sa međusobnim napadanjima, ujedno ne štedeći reči u svojim sukobima



Da stvar bude gora, ovaj sukob je transparentan medijima, što devojkama ni malo ne smeta, i čini se da nemaju nameru da se upristoje i stvar reše privatno.

Pročitajte i Darko Lazić zaboravio Marinu u zagrljaju ove koleginice

Instagram screenshot

 

Podsetimo, napetost između bivše i sadašnje eskalirala je kada je Barbara Bobak izjavila da ju je Darkov i Marinin sin oslovio sa "mama". Situacija je duboko uznemirila pravu majku, pa je zapretila Barbari, a potom je usledilo mnošto pretnji, prepucavanja, prozivki i vređanja.

Pevačica Barbara Bobak kaže da Marina Gagić na sve načine pokušava da joj se umeša u vezu sa Darkom, sa kojim uživa već nekoliko meseci. Ona se u izjavi za Kurir osvrnula i na pretnje koje joj je Marina uputila pre nekoliko dana.

Pročitajte i Beži od svega - Darko Lazić se odlučio na neočekivani potez

Instagram

 

- Što se ona nama meša u vezu kad je ne pominjemo uopšte i nebitna nam je totalno? Darko i ja uživamo, ona je devojka ljubomorna na nas. Na njene pretnje ne obraćam pažnju, smešna mi je. Normalno da ću ja sutra kao Darkova žena biti mama njegovom sinu, ne znam šta joj to smeta? - istakla je devojka iz Futoga, dok za Darka tvrdi da je ljubav njenog života i da su kao stvoreni jedno za drugo

Kako i da li ovo sve pogađa pevača, ostaje da vidimo, on se za sada o ratu svojih žena ne izjašnjava.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading