Umesto raskida, svadba: Darko Lazić se pomirio sa verenicom

Autor:

06.05.2021 22:30

Foto:

Foto:

Turbulentna veza pevača i njegove nevenčane supruge Marine Gagić dobila je neočekivani obrt - umesto raskida, par je odlučio da stane na "ludi kamen"



Nakon što mu je prokomentarisala fotografiju na Instagramu rečima: "Najlepša slika do sada", postalo je jasno da su Darko Lazić i Marina Gagić, navodno rastavljeni, u dobrim odnosima. Ali to nije sve. Pevač se uključio uživo u emisiju "Puls Srbije" i otkrio da je sa njim i njegovom verenicom sve u najboljem redu. 

Pročitajte i Verenica mu ovo neće oprostiti - Darko Lazić očajan

Instagram

 

- Moram da kažem da je sa mnom i Marinoim sve u najboljem redu. Čeka nas nešto mnogo lepo, da zapušimo ljudima uši. Mnogo smo lepi zajedno, zato nas ljudi ogovaraju i prave spletke. Nije našla nikakve poruke da sam je varao, nismo raskinuli veridbu. Marina je bila kod njenih, kod majke, malo više od nedelju dana. Danas dolazi kući. Sve je u redu, funkcionišemo normalno. Da je raskinuta veridba, valjda bih ja znao. Bila je svađa kao u svakoj zajednici, gde nema svađe, nema ni ljubavi, izjavio je pevač u pomenutoj emisiji. 

Pročitajte i Stavljena je tačka! Darko Lazić nije hteo da prihvati ultimatum svoje verenice

Ata Images

 

A da je pri pomenu lepog iznenađenja Darko verovatno mislio na svadbu, prenosi većina domaćih medija. Portal lista Kurir piše i o datumu venčanja koje bi trebalo da se održi 24. juna, na rođendan Marininog i pevačevog sina Alekseja, u opštini i u crkvi u Brestaču. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Bilja

12.05.2021 23:05

Gloria i Darko Lazic?! Da li ste normalni?