Verenica mu ovo neće oprostiti - Darko Lazić očajan

Autor:

05.05.2021 17:00

Foto:

Foto:

Darko Lazić i Marina Gagić već neko vreme ne žive zajedno. Na njihov odnos je, po svemu sudeći, stavljena tačka, ali se jedna strana sa time jako teško miri



Marina Gagić je nezadovoljna tretmanom koji dobija od svog nevenčanog supruga Darka Lazića, i to je uzrokovalo mnoštvo svađa i rasprava, ali preko neverstva nije mogla da pređe. Dešavalo se da se Darko danima ne javlja kada ode od kuće, a Marina je sumnjala da u tim eksukrzijama nije ostajao nevin. Da bi odagnala ili potvrdila svoje sumnje, ona se poslužila oprobanom metodom. Dok je Darko spavao, Marina je pročitala sms poruke iz njegovog telefona i shvatila da njen nemir nije bio neopravdan.

Pročitajte i Stavljena je tačka! Darko Lazić nije hteo da prihvati ultimatum svoje verenice

Instagram

 

Lazić je navodno nedeljama bio u kontaktu sa bivšom devojkom iz Brestača, odakle se Marina nedavno iselila i vratila roditeljima u Pećince.

- Darko je nedavno u selu sreo bivšu devojku sa kojom se kratko zabavljao. Ona ga je ostavila, što je tada povredilo njegovu sujetu, i kada ju je ponovo video, poželeo je da je smuva. Posle susreta je počeo i da je proganja. Stalno joj šalje poruke, a jednu od prepiski videla je i Marina - kaže izvor blizak pevaču.

Prema njegovim tvrdnjama, Marina je gledala poruke po Darkovom telefonu dok je on spavao. Čim je videla poruke, odlučila je da spakuje svoje i Aleksejeve stvari i ode kod svojih roditelja u Pećince, prenosi "Informer".

Pročitajte i Pet dana velike strepnje - Darko Lazić o drami u porodilištu

Ata Images

 

Međutim, Darko nije hteo da prihvati "ne" kao odgovor i rešio je da po svaku cenu privoli verenicu da mu oprosti. Stalno ju je zvao i nagovarao, ali je Marina odbijala da pregovara čak i kada je dolazio da vidi sina. Ovakav tretman ga je očigledno razgalio, jer je pre neku noć imao agresivan ispad u kući Marininih roditelja.

To veče je došlo do ozbiljnog verbalnog sukoba između bivših verenika, a pošto se Marinina mama umešala, ni ona nije bila pošteđena Darkovog besa.

- Pričaju svi da je bio skandal. Da je Darko došao besan i da se drao, psovao je i Marinu i njenu majku. Inače se priča po Pećincima da je i ranije znao da vređa taštu - rekla je meštanka Pećinaca.

Pročitajte i Razvod ipak nije bio prijateljski - Darko Lazić otkrio šta zapravo misli o Ani

Instagram

 

- Čuo sam neku galamu pre nekoliko večeri iz njihove kuće. Darko je vozio pijan noćima, iako, koliko znam ima zabranu da vozi auto. Svi po selu pričaju da Marina neće da se pomiri sa Darkom, da je definitivno završila s njim. Koliko znam, ona je kod njenih roditelja već dva meseca - rekao je jedan od komšija Gagića, prenosi "Kurir".

Inače, ni u Brestaču, rodnom selu, nije sjajno za Darka Lazića. Grob njegovog, skoro preminulog, oca oštećen je požarom, za koji se utvrđuje da li je podmetnut. Meštani veruju da nije u pitanju nesrećni slučaj, već da je ovo osveta upravo Darku. Ko se na ovakav način sveti i zbog čega, nije razjašnjeno.

Pročitajte i Darko Lazić - Svemu ružnom je kraj, ispred mene je novi život

M.M./ATAImages

 

- Lazići nisu zaslužili ovako nešto. Prestrašno je da neko iz obesti i ljubomore uništi grobno mesto njihovog člana porodice. Milan je bio mnogo dobar čovek, pošten, spreman svakom da pomogne i sve nas je ovo potreslo, kada smo u ponedeljak po Vaskrsu izašli na grobove najmilijih i zatekli jeziv prizor. Čuo sam da su Darkova majka, baka i brat potresli kad su im javili šta se dogodilo i da su odmah otišli na groblje da vide kolika je šteta - rekao je jedan od stanovnika Brestača, prenosi "Kurir".

- Po selu se priča da je neko to namerno uradio da bi napakostio porodici zbog Darka. To se desilo pre nedelju-dve, čuo sam da je jedna komšinica otišla do kuće Branke i njenog drugog sina da im to javi, još dok je vatra gorela. Oni su odmah otišli i nekako ugasili vatru. Baš su se bili potresli, jadni ljudi - ispričao je meštanin za "Kurir".

Međutim, pevač se oglasio i rasterao sumnje u vezi sa podmetnutim požarom. Darko je, naime, objasnio da je splet okolnosti doveo do toga da se grob zapali. Sveća je zahvatila veštačku travu, što je dovelo do požara, prenosi "Kurir".

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading